Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

doradzanie jaka broń lepsza

reeeik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam pytanie do was bo gram na phantosie a tam jest tak malo osob ze nikt nie odpisuje. Mam 68 sura wp i mam nadal fms 36 sr kd +4 potwor smierc. i mam takie pytanie czy oplaca się selnąć tego fms i kupic do expa bojowy +9 z kd exp czy lepiej nimfe +9? co jest z tych 3 broni najlepsze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Według mnie lepiej bojowca kupić i go na perfect zrobić.Ale to tylko moja oferta ^_^

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Tak jak GOOD napisał. Absolutnie nie wymieniaj na żadne bojowe... wbij 75 i wtedy truta+6+ śr 30+ i git. (Truta też dużo szybciej bije:P)

@a jak już byś chciał teraz wymienić to Bojowy nie był by taki dużo lepszy od nimfy bo nimfa szybciej bije.

Opublikowano

Myślę żę FMS wystarczy ci do 75 jak koledzy wyżej pisali,potem trutka sr przynajmniej 30

Opublikowano

Tak czy siak przyda mu sie i bojowy i trutka.

Ale Wpierw wbij 75 i załatw sobie drobrą trutke +6/7 śr 32+ potem idziesz na metki mordu w DT i zarabiasz na Boja do PVP.

945496meszi.png

Opublikowano

Spokojnie wymień go na bojowego, a jak Ci się nie śpieszy z wymianą broni to dobijasz 75 lv i trutka od razu, ale kupiłbym na Twoim miejscu bojowego.

Opublikowano

Wbij 75 lvl, zrób/kup Trutkę +6/7 z miarę średnimi i będzie dobrze. Jeżeli bardziej zależy Ci na zrobieniu broni na 80+ lvl, to kup Bojowy miecz. Wg. mnie szkoda robić broń na 65 lvl do expienia, bo szkoda marnować zmianek na bonusy, skoro i tak byś potem musiał zmieniać, aby ulepszyć dalej pod PvP/wojny, chyba, że jesteś taki bogaty to co innego ;p

Opublikowano

Bojowca do PvP , potem zrobisz trytona i masz już dobrą broń na +80 lvl .

Ewentualnie możesz zaczekać do 75 lvl i kupić Trutkę +7/8 , sr.35+ do expa , a potem i tak kupisz trytona .

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...