Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forza 4 , Forza 4 Essential Edition - Połączone multi?

vRs.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej : )

To co w temacie. Czy Forza 4 i Forza 4 EE mają połączone multiplayer czy oddzielne? Prosiłbym o odpowiedź, ponieważ niedługo dostanę jedną z nich : P

Jeszcze pytanko ( jak ktoś może odpowiedzieć ) : Jaka jest różnica pomiędzy standardową edycją a EE ? Co dodaje / czego nie?

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

To co w temacie. Czy Forza 4 i Forza 4 EE mają połączone multiplayer czy oddzielne? Prosiłbym o odpowiedź, ponieważ niedługo dostanę jedną z nich : P

Jeszcze pytanko ( jak ktoś może odpowiedzieć ) : Jaka jest różnica pomiędzy standardową edycją a EE ? Co dodaje / czego nie?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Aha ^^ zapomniałem, że zadałem dodatkowe pytanie. Znasz odpowiedź na pierwsze?

by Valky

Opublikowano

Aha ^^ zapomniałem, że zadałem dodatkowe pytanie. Znasz odpowiedź na pierwsze?

Nie znam.

Poczytaj to co Ci wysłałem.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Raczej mogą przecież to jest tylko wersja rozszerzona czyli dodaje do gry dodatki nic więcej.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Raczej mogą przecież to jest tylko wersja rozszerzona czyli dodaje do gry dodatki nic więcej.

EE to wersja skrócona. Posiada mniej samochodów niż w standardowej. Problem w tym, że nie wiem czy wersja EE ma na płytce zapisane wszysktie autka co są w standardowej, żeby móc grać z ludzmi ze standardowej. Bo jak nie, to multi są oddzielne i spotkam mniej ludzi do gry : /

Jakby ktoś jeszcze odpowiedział to byłoby miło : P

by Valky

Opublikowano

Jeżeli nawet nie ma kilku samochodów to raczej możesz pograć ponieważ ilość nie ma nic do multika :)

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...