Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rogue.

Nejdżello

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam jedno pytanko. Po dużych namysłach i wnioskach wyciągniętych z poprzedniego grania, chcę założyć nową postać Łotra i chciałbym żeby ktoś mi pomógł ją dobrze zrobić, bo ja nie do końca jeszcze to ogarniam.

39935986022375653157.png

Opublikowano

tutaj masz link do mojego buildu pod głównie pod PvP, ale też taki żeby dawał rade w PvE -> http://reyva.com/resources/neverwinter-powers-feat-simulator.9/#crC34IXu0B62QomKUMfXir2jzqjtIhXrK5Yf1kHKacFzexV4uzmi4J8iyPt6hhPNBFcvKnO7W

zamiast w feats dac 5pkt. w Underhanded Tactics, to możesz dać w Speed Swindle

sam gram na tym buildzie i w dominacjach jestem w trójce

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

Dzięki, przyda się ;]

Łap +'sa.

A mam jeszcze parę pytań:

Skąd brać dużo i szybko diamenty astralne?, jakieś sposoby, sugestie czy coś?

Na filmie u IsAmU widziałem, że ma tego sporo i jestem ciekaw po prostu skąd on to wszystko ma to co tu na filmiku - http://bit.ly/158tPiO .

Jakie polecacie Uroki na Łotra i jaki jest ich najwyższy poziom.

Czy jest jakiś system nagród za zarejestrowanie się z twojego linku?

Czy da się jakoś ulepszać ulepszać przedmioty? czy coś w tym stylu jakoś robić z nich lepsze ?

Na Rogala polecacie Zr + Charyzma czy Zr + Wytrzymałość?

W razie jakiś pytań jeszcze napiszę.

39935986022375653157.png

Opublikowano

Astralne za ms, potyczki modlitwy i troszke jak porozwijasz przywodztwo, isamu pewnie sb zrobil przelew i teraz ma tego kupe widac to na filmach nawet slabe runy sb za astralne wyciaga...

Sa takie linki ale nie daja tyle co myslisz ; D

Opublikowano

Dzięki, przyda się ;]

Łap +'sa.

A mam jeszcze parę pytań:

Skąd brać dużo i szybko diamenty astralne?, jakieś sposoby, sugestie czy coś?

Na filmie u IsAmU widziałem, że ma tego sporo i jestem ciekaw po prostu skąd on to wszystko ma to co tu na filmiku - http://bit.ly/158tPiO .

Jakie polecacie Uroki na Łotra i jaki jest ich najwyższy poziom.

Czy są takie linki jak w innych grach, że jak zrobi się przez ten link konto to gracz który go podał dostaje nagrodę?

Czy da się jakoś ulepszać ulepszać przedmioty? czy coś w tym stylu jakoś robić z nich lepsze ?

Na Rogala polecacie Zr + Charyzma czy Zr + Wytrzymałość?

W razie jakiś pytań jeszcze napiszę.

1. Moc, Krytyk, Ruch

2. Opisz dokładniej o co ci chodzi

Opublikowano

Nie wiem wlasnie skad sie je bierze ale zazwyczaj youtuber mowi ze dostaje % jak sie zarejestrujesz przez link ponizej. Ale wiesz oni sa slawni w pewnem sensie to im ludzie nabijaja a my za wiele nie mozemy, popatrz na stronie albo mailu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...