Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Just Cause 2

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jako że na steam wspomniana wyżej gra jest za skandalicznie niską kwotę, mianowicie 12,95zł więc mam zamiar ją kupić. Tylko że nie wiem czy ta gra jest cokolwiek warta. Jest otwarty świat, w kij dużo pojazdów, i wiele możliwości robienia misji. Ale czy to się do czegokolwiek nadaje? Jak ktoś grał proszę o odpowiedz.

Opublikowano

Gra zajebista.

Niedługo wychodzi multiplayer, wpadaj na

jc-mp.com

to oficjalna strona do tego moda.

Gra pochłania na wiele godzin.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Fajna gra do tego możesz wkładać do niej mody na np. bombe atomową :D Bardzo duży świat jest i misji więc nie będziesz się w tej grze nudzić ;p

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Bardzo fajna gierka jeżeli lubisz takie akcje to gra przypadnie ci do gustu pierwsza część była zarąbista druga także jest i bardzo polecam.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

To chyba kupię. Jako że hajs się zgadza to kupiłbym parę dlc. Jakie polecacie? Na pewno wezmę dlc na monster trucka i jakiś samolot.

Edit

Kij mam jeszcze jakieś 65zł na psc. Wezmę wszystkie dlc. 2 dychy to nie dużo (2 dychy za jc2 i wszystkie dlc).

Edit

W sumie nie wiem.

Edit

Kupiłem grę - ocieka zajebistością. Jedyne minusy to interfejs, sterowanie, i niskiej jakości cutscenki. Reszta idealna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...