Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrzynki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy istnieje plugin, że postawie np. 5 skrzynek i zrobić tak żeby w tych skrzynkach losują się przeze mnie wybrane itemki. Np. w jeden z skrzynek wylosuje się diamentowy miecz a np. gdy już osoba weżnie sobie ten item za np. 1h wylosuje się tam np. patyk i dwa żelaza. Potrzebuje takie coś, bo robię serwer pvp i chciałbym po mapie porobić skrzynki i żeby ludzie je szukali i tak sobie zdobyli eq. Tylko żeby w tych skrzynkach losowały się itemy i były zawsze inne.

Idę do skrzynki i znajduję diamentowy miecz, potem mój kolega idzie do tej skrzynki i też znajduje ten miecz, ide np. za 1h do skrzynki i już jest co innego. Jak takie coś znaleźć?\

Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Chcesz by losowało się dla każdej osoby z osobna, czy w różnych miejscach na mapie spawnowały się skrzynie, które odświeżają się po 1h?

Opublikowano

Łap jeszcze jeden dobry poradnik :

TreesureChest będzie idealny. :-)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

Nie chodzi mi o to żeby koleś podbiegł do skrzynki i zabrał diament a po np. godzinie znowu zabrał diament.

Chcę zeby koleś podbiegł zabrał diament a potem np. żelazo a potem jeszcze np. węgiel a potem zelazny miecz i tak dalej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...