Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dragi

Lionwoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Gdzieś widziałem na yt i gdzieś ktoś tutaj na forum pisał coś o double shift, o co w tym chodzi? Jak to robić?

Opublikowano

Wrzucasz wyższy bieg,od razu niższy,znów wyższy,niższy i tak dalej.Daje ci to więcej niter.Lecz musisz mieć ulepszony zakres idealnej zmiany biegów aby cały czas trafiać.

Opublikowano

próbuję to robić na pagani cinque i coś mi to nie wychodzi:( mam przyczepność+te biegi

Opublikowano

Musisz zmieniać na samiutkim początku zielonego paska i natychmiastowo niższy i wyższy bieg.W niektórych autach to nie wychodzi,lub masz zbyt mały zakres.

Opublikowano

jak zmieniam w cinque to mam mniej więcej w połowie po zmianie na następny bieg:<

Może napiszesz dokładnie jak to zrobić jak dla zielonego:D

Opublikowano

Zmieniasz bieg na np. czawrty.Zmieniasz od razu gdy tylko strzałeczka wejdzie na zielony paseczek,i po zmianie od razu klikasz lewy ctrl aby zmienić bieg znów na niższy,i znów dajesz do góry.W niektórych autach na jednym biegu nawet 6 niter wyciągniesz.

Opublikowano

oglądam ten filmik 2gi raz i nic:D wgl mi to nie wychodzi, wciskam shift i odrazu ctrl i shift i mam np z 4 na 5 zmienia

Opublikowano

oglądam ten filmik 2gi raz i nic:D wgl mi to nie wychodzi, wciskam shift i odrazu ctrl i shift i mam np z 4 na 5 zmienia

Musisz się wyuczyć ile razy możesz na danym biegu zrobić doubla. Np. na jedynce samochód kręci się bardzo szybko więc wbijesz dwójkę jedynie dwa razy bo po drugiej redukcji obroty będą już poza "idealną strefą". Każdy samochód ma inaczej na każdym biegu, wybierz jeden i trenuj.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...