Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rusro - Zapraszam Do Gildi.

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

W krótce lvlup do 4 poziomu gildi, mamy już 50%. Po neewsie o lvlupie proszę pisać pm, dodam do gildi.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano

Jak już wspominałem narazie nie mam miejsca a aktywnych graczy nie będę usuwał, musisz poczekać jakiś czas i będzie lvl up, myślę w ciągu najbliższych 2/3/4 dni.

Admin Cienia
Opublikowano

Oczywiście, po lvl'upie odrazu pojawi się post z liczbą miejsc. :)

Opublikowano

to Venera czy Zeus?? (Behepa i 3ebc)

ja mam ruskie unicody i mam Behepa i 3ebc a nie "A costam" i "C costam"

Opublikowano

Siema to ja _2806_ mam problem a nie chce zaśmiecać forum więc pozwólcie że napiszę tutaj.A więc gdy biorę star bot w SroBocie to mi wyskakuje bad.th.png już kilka razy przeinstalowałem wszystko i nic nadal mam ten błąd

Opublikowano

dziex D&G

i skzoda ze to Behepa bo ja na 3ebc'u gram :P a tam masa osob z mojego serwa na isro (Mars :) )

Opublikowano

UWAGA DO GILDIOWICZOW

Jutro prosilbym o zalogowanie sie do gry ok. godziny 19-20 do gry gdyz planuje skrecic maly film dotyczacy naszej gildii :P bedzie mozna pokazac ludziom jaka panuje u nas super atmosfera ;) im wiecej osob tym lepiej ;)

Godzina spotkania: 19-20

Miejsce: DH kolo Stable ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Admin Cienia
Opublikowano

Teraz największy to 45 (2h sword), potem ja 43 (też 2h sword).

Admin Cienia
Opublikowano

Wiadomo, expi wolniej niz taki wizz ale rzadko pada, dmg godny więc gra/boci się dobrze.

Opublikowano

Uwaga gildiowicze ;) Film jest w obrobce wiec niedlugo powinien ujrzec swiatlo dziennie.. martwi mnie tylko jedna scena... m.in z chatem jesli pamietacie oco chodzi ;) Jesli jakosci nie uda mi sie polepszyc to bedzie trzeba nagrac ja ponownie ;)

Dzis bez problemow na wieczor powinienem skonczyc film :P

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Admin Cienia
Opublikowano

No to czekamy z niecierpliwością. :P Dodam że w ciągu 2 godzin max od teraz będzie lvl up gildi na 4 poziom. Od tego momentu możecie ubiegać się o członkostwo w gildi.

Pozdrawiam!

Gildia jest już na poziomie 4. Zapraszamy.

Opublikowano

Film skonczony.. niestety udalo mi sie usunac tylko nie wielka czesc bledow.. wiele niestety zostalo...

Poprawilem jakos z lekka filmu jak i plynnosc.. niestety nie udalo mi sie zamazac bewnych rzeczy :P Jako iz ze jest to moj 2 film z silka wypadl dosc kiepsko, ale sami ocenicie...

Poprawiam jeszcze ew. bledy techniczne

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...