Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Uciekamy z brązu

Nescare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem wczoraj od pewnej osoby konto na własność. Jako iż nie mam konta na EUNE, lecz chce tutaj pograć to przyjąłem. Szczególne podziękowania dla Pawcio882.

Niestety ACC było w Brązie V, więc zaczęliśmy wspólnie z Pawciem je wybijać. Oto efekty.

bez-tytulu.jpg

Teraz konto jest już w Brązie IV i lecimy tak minimum do Golda (Takie mam plany ;])

Opublikowano

No ładnie ale szczerze mówiąc z brązu nie tak ciężko wyjść więc nie ma się czym chwalić. Ja ostatnio też wpadłem na konto z brąz 4 i po jakiś 2 tygodniach grania sporadycznego mam brąz 1 więc sam wiem że cięzko nie jest :> Ale i tak gratki że chociaż tyle bo niektórzy nie umieją :D

Opublikowano

Czemu na Zyre pod support'a składasz tyle ap :O ?

i ten sheen na lee....

Ogólnie nie jest źle ale musisz poprawić niektóre swoje buildy . :)

HmYDFyW.png

Opublikowano

Taaa.. jestem w brązie IV i planuje gold. Dojdziesz do Bronze II i się zesrasz zanim wyjdziesz

Powodzenia i gratuluje, blablalba

Opublikowano

Czy ja wiem Bronze nie jest taki zły bynajmiej dla mnie. Nie mam zabardzo problemów z wybiciem się kontem na EuW z bronzu teraz mam quali do silver'a i tak myśle ze wyjdę a potem spowrotem na nordica wbijac diamond

Opublikowano

Ten Sheen na lee.. Chciał złożyć Trinity Force...... (lolz)

Mi jakoś tam to idzie z Brązu IV - > Brąz II

Więc pod koniec tyg będzie silver myśle.

Powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...