Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

BahanPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, na wstępie mówię, że nie widziałem gdzie umieścić ten temat, więc piszę go tutaj. Mam zamiar kupić sobie nowe słuchawki do komputera i zacząłem porównywać słuchawki ze słuchawkami mojej siostry : Sony MDR-ZX 100. Słuchawki zostały kupione za około 80 zł. Tak sobie porównywałem i jakoś te moje słuchawki są bardzo dobre, aż w końcu sprawdziłem też Razer Kraken no i co wyszło ? Moje nadal są lepsze ? Pasmo przenoszenia w Razer było 20-20000 Hz, a w Sony 12-22000 Hz. Zdaje mi się, że lepsze bo ma większe maksymalne pasmo przenoszenia (nie znam się :D). Mało tego moc maksymalna Razer wynosi 50 mW, a Sony 1000mW ? Więc co jest, czyżby słuchawki za 80 zł były lepsze od tych za 300 zł, a może po prostu nie rozumiem tych wszystkich liczb :P Proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Tak, słuchawki od razera są gówniane (od sony w sumie też). Podaj budżet to ci znajdę słuchawki które będą dużo lepsze od tych soniaczy i razera.

Opublikowano

Staram się na słuchawki jakoś strasznie nie wydawać, bo jest to rzecz, którą mam a tylko chcę odrobinę ją polepszyć :P Myślałem wyrobić się do ok. 150 zł. Ktoś mi jeszcze polecał firmę Coloud.

Opublikowano

Zobaczyłem, oceny ma dość wysokie, tylko martwi mnie trochę kabel. Ja słuchawki wpinam w przednie wejście na dole komputera, a że komputer stoi prawie na ziemi to gdy słuchawki są podłączone, zdarzy mi się na nie najechać krzesłem, a że kabelek jest cienki ... No to wiadomo, może szybko się przerwać, jednak. Co sądzisz o tych słuchawkach Coloud Boom ? Są też dość ekhem, ładne więc mógłbym też ewentualnie użyć ich w terenie z telefonem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...