Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem hamachi i chciałem zainstalować ale coś się wyświetla no i nie mogę wbić na serwer hamachi pobrałem na instalki.pl i nic i na pobierz.pl i nic. Pomóżcie bo chciałbym zagrać z kolegami na hamachi.

Opublikowano

pobierz z dobreprogramy, Bo na instalkach przy okazji zainstalują ci mnóstwo syfu, Opisz dokładniej problem, Mało z tego można wywnioskować, ip dobrze wpisałeś? może nie dołączyłeś do ich sieci? ;)

Opublikowano

Sciagij sobie hamachi 1.0.3.0 ( najlepsza wersja jaka znam i bez bledow !) najlepiej z jakiejś innej strony niz te co podales (tak jak ,,tka" napisal zainstaluje ci sporo syfu i reklam) jezeli masz problemy oraz system windows to wejdz w ustawienia kart sieciowych i wlacz wirtualną karte Hamachi jezeli nadal masz problemy to wylacz zapore systemowa i powinno pomoc

Opublikowano

Sciagij sobie hamachi 1.0.3.0 ( najlepsza wersja jaka znam i bez bledow !) najlepiej z jakiejś innej strony niz te co podales (tak jak ,,tka" napisal zainstaluje ci sporo syfu i reklam) jezeli masz problemy oraz system windows to wejdz w ustawienia kart sieciowych i wlacz wirtualną karte Hamachi jezeli nadal masz problemy to wylacz zapore systemowa i powinno pomoc

tnx jak się uda to dostaniesz like

Opublikowano

chciałem zainstalować ale coś się wyświetla no i nie mogę wbić na serwer hamachi

a moze bys pokazal ten blad czy cos co ci sie wyswietla?

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

a moze bys pokazal ten blad czy cos co ci sie wyswietla?

jak właczam hamachi to mam takie cdm i po sekundzie się wyłacza, pobrałem hamachi 1.0.3.0 działało było na pasku zadań potem wyłączyłem chciałem wyłączyć i mam takie cos ,,Hamachi version 1.0.3.0 has been detected on your computer. Would you like to proceed witch an update klikam tak ładuje mi się i mam Hamachi has been successfully update

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...