Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Chwalimy się co znaleźliśmy w paczkach :D

PadrinoToJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd macie tyle hajsu na paczki ? xD ja na początku gry trafiłem maicona i se składy porobiłem a teraz lipa, otwieracie też srebrne ?

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd macie tyle hajsu na paczki ? xD ja na początku gry trafiłem maicona i se składy porobiłem a teraz lipa, otwieracie też srebrne ?

Srebrne jeszcze bardziej się opłaca niż złote.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Pisałem że znalazłem srebrnego gościa wartego 150k? :)

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

No tak ale pytam też innych o zdanie :D ja kupiłem wczoraj za 25k paczke w happy hour i nigdy więcej...teraz te srebrne będę próbować

Opublikowano

Dziś paczki po 100k, otwiera ktoś?

Ta? :D Otwieram najwyżej skończe grę na UT :D

Chociaż stać mnie na 10 :s

Wtf? Nie ma paczek ;s

Chyba że już były T_T

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

ja gram z kolegą na PS3 otworzyłem paczke za zadania od menadżera i nam się trafił falcao potem sprzedaliśmy i zrobiliśmy skład że w 1 dzien doszliśmy z 5 do 1 ligii nie przegrywając ani jednego meczu :)

Opublikowano

400 k na paczki , trafiony tylko : Hazard, Cesc Fabregas , Lampard o.O... najważniejsze że Hazarda trafiłem w pazdzierniku kiedy jego cena wynosiła 130 k . Sprzedałem go i kupiłem Naniego i RVP , którzy byli beznadziejni , całą kase straciłem a do tej pory mam Podolskiego który ma 220 meczy + i około 210 bramek ;)

Opublikowano

Ja miałem 200k, 0 zawodników. Otwierałem złote paczki i nic w trafiłem wartego +10k. Skasowałem klub, zrobiłem nowy, wszystko od zera. I postanowiłem mało grać, ale zarabiać na aukcjach ( kupuj taniej, sprzedawaj drożej ) Miałem 1k. Obecnie mam 88k.

Takie pytanie odnośnie FUTA 14. Otwierać paczki czy inwestować kasę na aukcjach?

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Ja miałem 200k, 0 zawodników. Otwierałem złote paczki i nic w trafiłem wartego +10k. Skasowałem klub, zrobiłem nowy, wszystko od zera. I postanowiłem mało grać, ale zarabiać na aukcjach ( kupuj taniej, sprzedawaj drożej ) Miałem 1k. Obecnie mam 88k.

Takie pytanie odnośnie FUTA 14. Otwierać paczki czy inwestować kasę na aukcjach?

Ja bym najpierw inwestował, a jak gra by mi się znudziła to wtedy bym otwierał.

Opublikowano

Mam pytanie - Po czym wy zauważacie że ten zawodnik będzie dużo wart?

Opublikowano

Mam pytanie - Po czym wy zauważacie że ten zawodnik będzie dużo wart?

Po liczbie punktów tempa i ogólnej ocenie.

Opublikowano

Di Natale, Aguero, Robin van Persie, Mario Balotelli, Falcao, Benzema, Di Maria, Hazard, Pepe, Kompany, Vidic, Thiago Silva.

Po liczbie punktów tempa i ogólnej ocenie.

Oraz po ilości gwiazdek słabszej nogi i sztuczek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...