Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pare Pytanek związane z Grą !

Beornottobe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czeeeść !
Dziś postanowiłem zagrać w Dungeons & Dragons Neverwinter i mam pare pytań dotyczace gry.

• Ile zajmuje INSTALKA gry?
  • Czy przyjemnie się gra?
  • Czy gra jest po Polsku?
  • Ile jest klas postaci i jakie ?
  • Dużo polaków gra?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

1. Neverwinter cały waży po spatchowaniu 6,3GB

2. Oczywiście

3. Tak

4. 5 Klas: Łotrzyk Oszust, Manipulujący Czarodziej, Zbrojny Strażnik, Specjalista w broni dwuręcznej, Oddany Kapłan

5. Tak

Opublikowano

Czeeeść !

Dziś postanowiłem zagrać w Dungeons & Dragons Neverwinter i mam pare pytań dotyczace gry.

• Ile zajmuje INSTALKA gry?
  • Czy przyjemnie się gra?
  • Czy gra jest po Polsku?
  • Ile jest klas postaci i jakie ?
  • Dużo polaków gra?

-Ogólnie to gra się patchuje cały czas tzn, np jak przechodzisz na new mapkę lub dungeona , samo Ci pobiera (w grze) ogólnie sam patcher pobiera bodajże 3gb a reszta w grze.

-Cała nie jest , tzn Npc mówią po polsku do 5 poziomu ale qeusty, itemsy etc . wszystko spolszczone.

-Up napisał ;d

- Powiem sporo, najwięcej na dragonie ;)

xD 

Opublikowano

Czeeeść !

• Ile zajmuje INSTALKA gry? Na początku 5,5 GB, potem w trakcie gry coraz więcej
  • Czy przyjemnie się gra? Jeśli masz dobrego kompa i dobry internet to tak
  • Czy gra jest po Polsku? Tak, premiera była niedawno polskiej wersji gry NW
  • Ile jest klas postaci i jakie ? 5 to co wyżej
  • Dużo polaków gra? Coraz więcej

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Czeeeść !

• Ile zajmuje INSTALKA gry? 5.5gb ale w grze pobiera ci pliki jak wchodzisz na nowe mapy
  • Czy przyjemnie się gra? Tak, wręcz zajebiście :P
  • Czy gra jest po Polsku? Tak gra jest po Polsku
  • Ile jest klas postaci i jakie ? Jest 5 postaci Lotrzyk, Mistrz w broni 2-ręcznej, Zbrojny Strażnik, Oddany kapłan, Czrodziej manipulujący magią i 8 ras Pół ork, Pół człowiek, Niziołek, Dora, Diabeł, Ork, Człowiek
  • Dużo polaków gra? Powiem Ci, że na serwerze dragon tylkow głównym mieście widzę inne narodowości na innych mapach sami polacy :D

Personil_eune_38_1_logo.png

Opublikowano

Dostałem już odpowiednią ilość odpowiedzi.
Nie trzeba już pisać.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...