Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co myślicie o "XFPS"

Gremix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciał bym poznać zdanie innych osób na temat XFPS , HAMA i tym podobnych urządzeń pozwalających na granie myszą i klawiatura na PS3/Xbox'a 360

Osobiście uważam że to za przeproszeniem gówno.

Ludzie co grają na takim czymś nie umieją grać na PC to idą na PS3/Xbox'a 360.

Lecz na konsolach im też nie idzie to kupują takie "gówno".

Jak by nie było to przewaga nad graczami z PADEM jest dość duża szczególnie jeśli mówimy o FPS'ach.

Opublikowano

FragFX i inne tego typu kontrolery/adaptery tylko udają pada konwertując ruchy myszki, to musi miec negatywny skutek i odróżniać sterowanie od natywnej obsługi myszki, przy takich kontrolerach mikro lagi to norma. Trzeba pamiętać, że gry są zoptymalizowane pod kątem padów w przypadku konsol.

Jedyny plus a zarazem udręka to tryb autofire w takich kontrolerach.

Nie zgodzę się jedynie z przewagą graczy z tymi urządzeniami nad graczami z DS3 w dłoni, to wszystko zależy od skilla.

Ja sam osobiście od momentu jak zacząłem grać na padzie nie wyobrażam sobie powrotu do gry myszką.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

FragFX i inne tego typu kontrolery/adaptery tylko udają pada konwertując ruchy myszki, to musi miec negatywny skutek i odróżniać sterowanie od natywnej obsługi myszki, przy takich kontrolerach mikro lagi to norma. Trzeba pamiętać, że gry są zoptymalizowane pod kątem padów w przypadku konsol.

Jedyny plus a zarazem udręka to tryb autofire w takich kontrolerach.

Nie zgodzę się jedynie z przewagą graczy z tymi urządzeniami nad graczami z DS3 w dłoni, to wszystko zależy od skilla.

Ja sam osobiście od momentu jak zacząłem grać na padzie nie wyobrażam sobie powrotu do gry myszką.

Zgodze sie z toba. Nie zawsze maja przewagę. I osobiście też nie wyobrażam sobie powrotu do myszki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...