Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Program przestał działać

D3monic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vista ;// A wymagania mają coś do odpalenia launchera ?

a ten wygląd jest zmieniony tak aby lepiej komp chodził i gry ;d

Opublikowano

Czyli tak wywala Ci przy launcherze? Przychodzi mi do głowy tylko przeinstalowanie gry.

Komputer też z czasem się starzeje i jeśli nie konserwujesz go odpowiednio to po dwóch latach traci trochę ze swojej mocy, to normalne.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Czyli instalator? Musiał pobrać się nie w całości.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Proces instalacji NFSa z tego co pamiętam przebiega tak:

1. Pobierasz plik ze strony.
  2. Instalujesz dzięki niemu zaledwie kilka mega.
  3. Uruchamiasz launcher, a on pobiera całość klienta gry.

Logowanie jest dopiero po zainstalowaniu więc nie wiem jakim cudem może instalator nie działać.

Opublikowano

Ok instalator działa już nwm jakim cudem ale już działa a teraz ten błąd co w temacie mam . Nie mogę odpalić launchera

Opublikowano

Przeinstaluj Directa Jave i sterowniki karty graficznej

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Zrobione i wraz to samo gdyby było coś raczej z kartą to sam launcher by się uruchomił w końcu co ma launcher do karty ?

Opublikowano

W GPWA go znajdziesz . To taki launcher , przy pomocy ktorego możesz odpalić nfs'a nawet dwukrotnie :|

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Nie działa pobieram z strony te gówienko instaluje i jak chcę uruchomić to właśnie takie coś mam błąd a co do tego to jak widzę ten komunikat 1 i jak uruchomię client'a to nie pokazuje się komunikat 2 prawdopodobnie bo wyskakuje mi ten błąd

1. Uruchom GPWA Bot.

2. Wybierz tryb "2 Box Mode".
3. Widząc komunikat "1) Waiting for game #1" uruchom pierwszego client'a.
4. Przy komunikacie "2) Start game #2" uruchom drugi client NFS w inny sposób niż oryginalnie.

Opublikowano

Nie wiem zbytnio o czym mowa bo ss wygasł. Jeżeli chodzi o to że program NFSW przestał działać, a masz Windows 7 to zrób update i powinno pomóc, jak nie pomoże spróbuj instalacji NFSW od nowa. Ew. jak masz Win. XP zainstaluj Service Pack 3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...