Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maszyna do lagów! Minecraft 1.6.2

parys95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko gram na serwerze HARDCORE mchc.pl lub skkf i nie dawno nasi wrogowie gildijni zbudowali maszynke do lagow . Polega ona na tym , ze gdy ja wlaczaja w poblizu ich cooboida spodaja na FPS do 10/12 kapletnie wiem jak oni to zrobili :(

I tu pytanie czy macie poradnik jak takie cos zbudowac ??? Prosze o linki !!!! :);) ;) ;) ;)

Opublikowano

Siemaneczko gram na serwerze HARDCORE mchc.pl lub skkf i nie dawno nasi wrogowie gildijni zbudowali maszynke do lagow . Polega ona na tym , ze gdy ja wlaczaja w poblizu ich cooboida spodaja na FPS do 10/12 kapletnie wiem jak oni to zrobili :(

I tu pytanie czy macie poradnik jak takie cos zbudowac ??? Prosze o linki !!!! :);) ;) ;) ;)

Radził bym to zgłosić moderacji... a nie robić to samo. Takie mechanizmy są niedozwolone na serwerach

Opublikowano

Aha to dzieki za informacje ;)

Właśnie, Zgłoś to do administracji lub na ts'ie hardcore'a, Dostaną za to bana ;) Ponieważ takie mechanizmy są nie dozwolone, Jednak można je łatwo wykonać. (Kilka ripiterów + RedStone) I mamy maszynę do lagów :D

Opublikowano

ja bym Hoppery zablokowal bo to na ich zasadzie dzialaja takie maszyny wykonuja przekladanie kilkunastu przedmiotow w szybkim czasie powodujac spadki TPS serwera oraz FPS u klienta gracza

Opublikowano

rozłożyli w huj redstona i przekaźników,i podpalili,to strasznie laguje ustaw sobie przy tworzeniu super płaskiego i ustaw sobie jakiś włączony mechanizm na powierzchni(redstone pochodnie,przekaźnik lampe) tylko odpalone to dostaniesz takich lagów że bez resetu systemu nic nie zrobisz kursor się nawet zwiesi,na 1.6.2 są jeszcze bugi więc lagi są i bez tego oni was tylko dobili,ja na serwach 1.6.2 mam po 2 fps na spawnach,dalej dochodzi max do 10 wina więc także wersji,zgłoś adminą wyrąbią im redstony to pogracie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...