Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Szóste urodziny Metin2.pl

Beornottobe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Other_metin2_pl_2013_cddba7d4547da1abaa0

Okej to krótko i na temat.
Jak niektórzy wiedzą jutro odbywa się szóste urodziny gry metin2 i z okazji

team metin2 przygotował dla nas mała niespodziankę

mianowicie :

• Wszystkie serwery będą celebrowały 6 rocznicę Metin2.pl 13 lipca od 12:00 - otrzymają Bonus EXP +100% na 24 godziny
  • 14 lipca od 12:00 aktywujemy dla Was drop skrzyń heksagonalnych na 12 godzin
  • Od 13 do 14 lipca zostanie wydłużony o 2 godziny czas zdobycia Mega Wierzchowców
  • oraz konkursy i eventy zorganizowane przez Metin2.pl Team (harmonogram: http://team.metin2.pl/event/)
    • Konkursy OX
    • "Dziś pytanie, dziś odpowiedź"
    • "Odegraj się na GMie"
    • klasyczne "ZUO"

Mam nadzieję, że ktoś weźmie udział w tych konkursach i zgarnie nagrody ^_^

No i jeszcze z okazji 6 rocznicy od 13.07-14.07 w Item-Shopie Metin2 pojawi się :

• Fajerwerki !
  • Przepustki do V2 Zdatne do Handlu !
  • Promocja eliksirów słońca i księżyca zdatne do handlu !
  • Rada Pustelnika za 49Smoczych Monet !

Pozdrawiam, Talon. !

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Dużo botków będzie exspić. Robota dla Administracji będzie :)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Dla nich to tylko okazja natrzepać hajsu z Is, taka prawda xD Ostatnio wszystko co dodają na Pl jest bezużyteczne i nie wiem po to komu ;x

A co więcej gf ma do gadania? wszystkie aktualizacje daje Korea, gf jedynie decyduje o eventach i is. Także lipa...

Event jak event rok temu rocznica była lepsza, ja tam raczej nie skorzystam...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

"Fap, fap, fap"-tak byłoby 4-5lat temu, teraz?Juz niczym mnie nie przyciągnie PL.Gdyby od początku nie był on tak pod IS pewno grałbym, zresztą tez te nowe hacki boty i inne duperele, sami ludzie sa winni temu ze PL UPADL! Tak niestety dla mnie, jak i dla wielu ludzi serwer po prostu upadl.

Opublikowano

"Fap, fap, fap"-tak byłoby 4-5lat temu, teraz?Juz niczym mnie nie przyciągnie PL.Gdyby od początku nie był on tak pod IS pewno grałbym, zresztą tez te nowe hacki boty i inne duperele, sami ludzie sa winni temu ze PL UPADL! Tak niestety dla mnie, jak i dla wielu ludzi serwer po prostu upadl.

Zgadzam się , ale PL jeszcze upada . Korea powina pozwać privy o prawa ,PL by nie upadał gdyby idioci nierobili privów ! ;/

Opublikowano

No fajnie,fajnie tylko ja nie wezmę w tym udziału od jakiegoś czasu nie gram na PL :)

Pozdrawiam graczy z Feniksa i Onyks :)

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...