Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka prostych pytań

Roman96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. jak zwiększyć ilość miejsc w ekwipunku? Na dole mamy takie plecaczki, co zrobić aby było ich więcej (mam 2), bo one dodają dodatkowe sloty.

2. Jest jakiś magazyn, ale nie ten niedaleko sierżanta Knoxa bo do niego tżeba mieć gildię?

3. Do czego służą profesje, co dają, jakie warto rozwijać na Zbrojny Strażnik, może wszystkie, czy one coś kosztują?

4. Idzie robić reset skili?

5. Który lvl jest max i ile się go przeciętnie bije?

6. Czy warto kupić klucze za zen do tych skrzyń co z mobów wyskakują (jeden klucz jest za 125zen jak się nie myle)?

7. Jakie skile warto rozwinąć na maxa w mojej klasie? (są te 3 do ataku, prawy lewy przycisk myszki, przyciski 1 i 2 oraz umiejętności stałe (aktywne)

Opublikowano

Odpowiem ci na tyle co wiem a więc

1. Plecak możesz kupić na aukcji lub po prostu zdobyć robiąc misje lub też chyba kupić za monety zen + masz 12 miejsc w banku u takiej laski co jest w oknie

3. Dzięki profesji możesz np stworzyć lepszą koszule i spodnie bo te początkowe dają bodajże 1 obrony tylko . Nie kosztuje cie to nic jedynie materiały, ale je również można wytworzyć jak i kupić na targowisku. Na pewno przydatne jest przywódctwo, alchemia i w przypadku zbrojnego strażnika wykuwanie zbroi płytowych i najlepiej zająć się tym jak najwcześniej żeby nie mieć zaległości .

4. Chyba tak lecz za monety zen (realna kasa)

5. 60 no to zależy ile grasz dziennie, ale 2 tyg może max myśle no nie wiem ;p

6. Nie mam pojęcia

7. No to już musisz sam wiedzieć które skille najbardziej ci odpowiadają jest ich sporo więc jest w czym wybierać .

Opublikowano

2@Up.

1. Idzie, dostajesz plecaki na z poszczególnym questów na odpowiedni Lvl.

2. Magazyn nie wiem, sam jestem ciekawy.

3. Profesje, możesz rozwijać jakie chcesz, tylko musisz poświęcić na to dużo czasu + trochę materiałów, a z profesji możesz dostać nagrody - masz napisane jakie obok danego zadania.

4. Chyba tak, ale za ZEN które kosztują realną kasę.

5. Chyba 60, nie jestem pewny ale raczej tak, co do expa to nawet szybko to leci, przy nolifieniu w 2/3 dni 40 Lvl.

6. Jak chcesz ja jak bym mógł to bym kupił bo nawet fajne rzeczy można z nich dostać, np: fajnego wierzchowca.

7. Na to Ci nie odpowiem bo gram Łotrzykiem.

Mam nadzieję, że trochę pomogłem.

39935986022375653157.png

Opublikowano

1. Plecak dostajesz na początku z questów, potem jak ci brakuje miejsca kupujesz na AH

2. Bank, Sarbiec gidii

3. Profesje dają dodatkowe doświadczenie, astrale i przedmioty z profesji. Rozwijaj tą, która ci odpowiada

4. Tak, musisz mieć kupić w IS Monetę Przetrenowania

5. 60. Zależy ile czasu możesz poswięcić

6. Jak masz zeny i nie masz na co wydać to kupuj, możesz mounta wygrać

7. Poradniki dla klas są w dziale wystarczy zobaczyć w spisie

Opublikowano

A jak ci odpowiem na 3 pytania :D

4. Tak kosztuje 300 Zen w przeliczeniu na AD ok 100 tys

5. Możesz wbić nawet w 2-4 dni albo szybciej wszystko zależy ile poświęcisz czasu ale szczerze odradzam takiej opcji lepiej zapoznać się z grą.

6. Sam kupiłem 2 klucze z myślą o mountcie ale wypadł jakiś szajs nie licząc waluty, więc wszystko zależy od tego co ci wyleci i jak jest tego cena.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...