Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik jak zrobić sobie cycki jak u dziewczyny :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest facet :D ?

Tak. Możesz juz zakładać fap folder :D

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Jedno pytanie nasuwa mi się na myśl. Po chuj mam sobie robić damskie cycki? Jeśli logicznie odpowiesz mi na to pytanie to wtedy dopiero oglądnę film.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jedno pytanie nasuwa mi się na myśl. Po chuj mam sobie robić damskie cycki? Jeśli logicznie odpowiesz mi na to pytanie to wtedy dopiero oglądnę film.

Logicznie ? Sława na fotce . Beka z napalonych nastolatków .

Widziałem dzisiaj to na wiocha rano xD

175001456602037225492.gif

Weteran
Opublikowano

Żałuję, że to obejrzałem.. gdzie nie popatrzysz to geje, transwestyci, lesbijki, masakra - "zabić wszystkich, zatruć wodociągi salmonellą".

Następne pokolenie, to pokolenie stracone, dobrze, że tego nie dożyję ^^

1329036830-U154499.png
Opublikowano

O kur*a i weź tu znajdź se dziewczynę...

Idziesz, patrzysz ładna dupa... podchodzisz, mówisz:

- Cześć kotku.

A On(a) grubym męskim głosem:

- Cześć Kochanie.

BLEEEEH!

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

żeby beke kręcić?

@TOP

ahah lol xD Gość wygląda jak baba, ja bym się nabrał :D Jak gość tam chodzi na co dzień to jest pojebany xD A jak chce robi tak od czasu do czasu żeby bekę pokręcić na jakichś chatrullette czy jakoś tak to jest dobry xD

Opublikowano

To sie moze do trollingu przydac.. poradnik bylby ok, gdyby nie to ze on tego nie robi dla jaj tylko na serio i ma przkesztalcona twarz :O omg

a tak wgl. To latwej byloby sb wypchac bo to jest ochydne :x

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...