Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słaby sprzęt a Metin2.

gregori1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bardzo bym chciał pograć w metka, ale nie wiem czy mój ch**owy sprzęt mi na to pozwoli.

1.75GB RAM

3.00GHz

No i to się zaczyna mój problem: grafika.

Intel® G41 Express Chipset (0)

Czy mogę coś zrobić aby podnieść fps'y, w dobry i sprawdzony sposób? Przejżałem wszystkie tutoriale, wyczyściłem kompa CCleanerem, korzystałem z GBoost'a, grałem na niższej grafice, ale na nic się to nie zdało. Czy jest jakiś sposób aby dosyć płynnie mi chodziło? ;/

Opublikowano

Jedynie w configu możesz ustawić najmniejszą rozdzielczość, bo żaden sposób na twoim sprzęcie nie pomoże i gra nigdy nie będzie chodzić płynnie, bo metin jest na dziwnym systemie robiony.

Opublikowano

Sam mam 6 ramu , jakąś tam karte graficzną i 1.20 GHz i ledwo expie . Nie opłaca się na takim grać .

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Opublikowano

Popytaj kolegow , znajomych moze mają karte graficzna na zbyciu :) albo idz do sklepu kup karte 64 mb i juz bedzie Ci metek chodził .

Taka karta jest tania najlepiej kup w jakims prywatnym sklepie komputerowym tam zawsze jest taniej. Max 20-30 zł . :)

08945921259705007813.png

Opublikowano

Ja posiadam osobiście kartę 128 MB i metek zacina expić się praktycznie nie da FullScreen tylko troszkę pomaga i małe expowiska.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...