Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Szukam nauczyciela

Nexon_Warrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś postanowiłem że założę temat bo może się komuś również przydać jak i mnie samemu,dziś chciałem was prosić o kolejną pomoc tyczy się to samej gry na kurtynie warrocka gdyż dość długo nie grałem i pozapominałem trochę rzeczy więc chciałem dogadać się jakimś graczem dość dobrym czy nauczył by mnie gry może to się wydawać śmieszne ale mi się to przyda ;) a jeśli ktoś by chciał mi pomóc musiał by mi podać na PM lub w temacie swoje informacje

Nick:
Kontakt(gg,ts,i inne komunikacje):
Kiedy jesteś w stanie zacząć mnie nauczać(Godzina,dzień) 

Wszystkim którzy będą chcieli mi pomóc bardzo dziękuje.

Opublikowano

Jeżeli masz jakiekolwiek pytania co do gry, zapraszam na PW.

Również, jeśli będziesz chciał możemy pograć 1vs.1 ucząc się ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Moim zdaniem gra w WarRocka to jak jazda na rowerze.

Tego nie da się zapomnieć jedynie trzeba odnaleźć w sobie tego dawnego skill'a.

Umiejętna gra to gra w grupie. Gra dla Grupy przede wszystkim by nie liczyły się Twoje Staty tylko zaangażowanie w zespół.

Można campić np. ja uwielbiałem camp w Khali w bazie Derbanu za biureczkiem z flashami itp eneigerem no to jest coś boskiego :)

Opublikowano

Dokładnie, trochę pooglądaj filmików, poczytaj a gra stanie się przyjemnością :)

fffa07173021ad6b.gif

Opublikowano

Sama gra jest prosta tylko musisz wyrobić sobie skill'a broniami ja bym ci polecił najpierw kupić M4A1 i grać assalutem ciągle aż w pewnym czasie zauważysz że zmienił się twój skill.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...