Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nudy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwal sobie. Albo zagraj sobie w gre na tym pakiecie t-mobile przeciez jest net wiec sobie pograsz

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Może pogram, ale ping co najmniej 500 ms, bo już wykorzystałem te 100 MB transferu i mam teraz prędkość gdzieś ok. 10 kb/s, więc obrazki mi się długo lądują, a co dopiero filmik/gra. Czekam na kolejne propozycje, bo w telewizji nie ma nic ciekawego.

Opublikowano

Może pogram, ale ping co najmniej 500 ms, bo już wykorzystałem te 100 MB transferu i mam teraz prędkość gdzieś ok. 10 kb/s, więc obrazki mi się długo lądują, a co dopiero filmik/gra. Czekam na kolejne propozycje, bo w telewizji nie ma nic ciekawego.

10kb/s? Jak ja miałem mobliny net z orange to bez transferu miałem prędkość od 5 do 6kb/s i normlanie grałem w lola.

Z pingiem ok. 90/100...

Opublikowano

Zadzwoń do nich. Po swoim przykładzie wiem, że prawdopodobnie nie będzie im się chciało nic robić, ale warto próbować ;)
Przez ten czas idź spać :D

Opublikowano

Dokładnie, wyjdź na dwór ze znajomymi, idź do dziewczyny, pograj w nogę, kosza, siatkę cokolwiek. Pojeździj na rolkach lub na rowerze, pobaw się jajcami haha ;D

Opublikowano

Weź bejsbola i wbij na centrale i zrób porządek.Tak poważnie to dzwoń do nich nich ci robią coś ,jak ci g zrobią to dalej dzwon nawet w nocy aż ci zrobią i opierdol nich ,że sobie jaja z ludzi robią .Możesz im powiedzieć ,że jak nie naprawią usterki to nie robisz nowej umowy z nimi potem :) może ruszą 4 litery i coś zrobią.A tak teraz jak nie masz co robić to idz gdzieś do kolegi ,może pomóż coś rodzicom jak jest co.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Rusz dupsko z domu i wyjdź ze znajomymi i dziewczynami pograjcie w karty czy coś

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

... idź do dziewczyny....

Czo ty ?

Na serio to wyjdź gdzies z kumplami, ewentualnie zobacz czy w okolicy nie ma nie zabezpieczonych sieci WiFi :D

Opublikowano

*[info dla tych którzy są zainteresowani czy naprawili mi tego neta]

Wiecie co pogadałem z nimi (5 godzin szukania umowy+2 godziny próbowania wpisania poprawnego numeru podczas łączenia)i zresetowali mi hasło, bo myśleli,że mam źle wpisane w ustawieniach routera, ale był ten sam problem to powiedzieli mi, że jednak awaria i muszę poczekać aż naprawią. Ok rozłączyłem się paczam na router- jest net. Nie możliwe, że po zmianie hasła naprawił mi się net, bo stare miałem na 100% dobrze wpisane. Czyli oni tak po prostu wyłączyli mi neta i jak zadzwoniłem to włączyli. Cóż za hamstwo, a ja się tak męczyłem 1,5 dnia bez LoLa. Wkurwia mnie jeszcze to wolne buforowanie filmików na YT- to też powinni naprawić.

Close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...