Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z GTA IV

ostrykebab14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem,otóż mam oryginalne GTA IV lecz problem w tym że zapomniałem danych do konta,kompletnie,e-maila(hasło do niego),loginu,hasła,bo specjalnie ustawiałem do tej gry wszystko nowe i wyleciało mi z głowy.Nie wiem czy jest możliwość żeby przysłali mi nowe dane ? Np. na nowego e-maila albo cokolwiek bo chciałem sobie pograć i przypomnieć co nie co przed GTA V.Liczę na pomoc i z góry dziękuje.Pozdrawiam.

76561198024453432.png

Pomogłem ? Daj Plusika +

Opublikowano

Może wyślij im mail'a z kodem aktywacyjnym gry, tak by wiedzieli ,że "to faktycznie jesteś ty"? ;)

Opublikowano

Chodzi o to że już do nich pisałem,zrobiłem nawet zdj klucza ale nie odpisali,po 2 mój angielski nie jest też perfekcyjny.

76561198024453432.png

Pomogłem ? Daj Plusika +

Opublikowano

Przypomnij się dokładnie, te dane do konta.

Bo bez niego, to nie odpalisz GTA : IV. Dane do Twojego konta są, jak najbardziej potrzebne.

bez gif

Opublikowano

Napisałeś to żeby nabić posta ? Nie pomogłeś a napisałeś coś co wiem... nie pomagasz nie spamuj,nabijanie postów nie jest mile widziane.Jeżeli piszę że zapomniałem to sobie raczej nie przypomnę ...

76561198024453432.png

Pomogłem ? Daj Plusika +

Opublikowano

Napisałeś to żeby nabić posta ?

Nie interesuj się - w tym momencie.

Nie pomogłeś a napisałeś coś co wiem

Ale co Ci próbuje pomóc / doradzić.

nie pomagasz nie spamuj,nabijanie postów nie jest mile widziane.

Ok, wiem, że spamowanie postów, nie jest mile widziane.

Jeżeli piszę że zapomniałem to sobie raczej nie przypomnę ...

Spróbuj do nich wysłać e- mail, z prośbą, o nowe hasło.

Może Ci pomogą.

bez gif

Opublikowano

Nie musisz zwracać mi uwagi na znaki interpunkcyjne,jak mam im wysłać emaila o nowe hasło, jak nie pamiętam ani emiala ani hasła do niego...niestety muszę się interesować, bo piszesz w moim temacie,a nie pomagasz, mój pierwszy post przedstawia co wiem/mam, a co nie

76561198024453432.png

Pomogłem ? Daj Plusika +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...