Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nerf Vayne?

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Vayne nerfić, hahahaha jebłem. Jak ona dostaje w dupe od każdego ADC chbya na lane ;_; Ryzykowny pick, bo przegrasz early łatwo, a potem jest kiepsko jak tak się stanie. High risk = High reward.

Opublikowano

Vayne nerfić, hahahaha jebłem. Jak ona dostaje w dupe od każdego ADC chbya na lane ;_; Ryzykowny pick, bo przegrasz early łatwo, a potem jest kiepsko jak tak się stanie. High risk = High reward.

Popieram. Vayne jest słaba w early a bez nafeedowania w late gówno zrobi. Kolejny nerf bezsensu, jest tyle champów do znerfowania a oni właśnie wybierają Vayne ;/ Ale myślę że od Sivir by nie dostała w dupe na lane xD

Opublikowano

Slabe early Vayne to juz mit, po nerfach KAZDEGO AGRESYWNEGO ADC ma srednio linie do 6lvl, po 6 z supportem ktory pojdzie all in ma double. Niestety, vayne jest zbyt mocna atm :<

652601399840421198520.png

Opublikowano

To jest śmieszne.

Przecież Vayne strasznie ciężko jest wygrać linie, nawet z dobrym supportem.

Co prawda można zrobić tzw. freeze lane, i wtedy w late jest się potworem, ale imo i tak Vayne nie potrzebuje nerfa. Jest zbalansowana.

279981407253602336505.png
Opublikowano

To NA jest tak słabe, że prosi o nerfa Vayne, bo nie mogą sobie z nią poradzić? :<

U nas nikt nie płacze "OMG %MAXHP TRÓ DIMEJDŹ OP, ROIT PLS NERF NAO!"

Już dostała kilka nerfhammerów i chcą jeszcze jeden? Rly? :/

Nie zdziwię się, jeśli skończy jak Olaf/Urgot/Nerfgar.

Opublikowano

Zasłużony nerf, była op i te nieziemskie early które każdego rozpierdalało

a grałeś nią ?

od mid game gra się ok ale też itemki na atak speed potrzebne, żeby wgl mieć ten true dmg

wtedy 1v1 wymiata

teraz zastanowię się bardziej czy kupic ten dragonslayer skin.

Hejo

Opublikowano

W pizdu, a dzisiaj miałem ją kupić.

Grałem jak była w rotacji, dopiero w mid gejmie coś robiła, wystarczy ją zoutfarmić i nie będzie taka dobra.

Opublikowano

Zamiast nerfic Vayne, znerfili by np. Aatroxa. Teraz praktycznie Aatrox OP ścierwo.

"This is my last description, I see you soon..."

Opublikowano

@UP Aatrox mele adc focus na n8ego , exhaust i nie jest op , balanced 100% da sie go kontrowac summoner spellami ignitem i exhaustem oraz postacie z as debuff tez go kontruja np. Malphite i nunu

Opublikowano

Czemu przeklinasz ? A co do nerfu vayne to i tak to nic nie zmieni. Dostałem od ciebie 3 ostrzeżenia za spam głupi modku. I do tego na tym forum są zjebane ostrzeżenia za byle gówno. Ktoś napisze coś krótkiego i treściwego i dostaje ostrzeżenie. Przykład podam w linku: http://www.mpcforum.pl/topic/918738-champ1350/#entry7012306 By the way za odpowiedź dostałem lajka. I do tego ostrzeżenie dla mnie spam - brak uzasadnienia . 100 % funu to nie uzasadnienie ? Już mnie wkurwiają te mody o byle gówno dają ostrzeżenie.

Opublikowano

Zamiast nerfic Vayne, znerfili by np. Aatroxa. Teraz praktycznie Aatrox OP ścierwo.

Aatrox jest scierwem, faktycznie, ale mnie wystarczy moj "pro" tryndamjer i go tyram jak chce

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Znerfić Vayne ? Ona w early jest słabsza od sony...

Dopiero w mid game zaczyna coś robić bo ma swojego ulta.

Vayne bez farmy też nic nie zrobi. Jeśli się pickuje tą postać to trzeba się liczyć z tym, że nasz cholernie trudny early game musi być dobrze rozegrany, w przeciwnym wypadku mamy przerąbaną grę...

Nie wiem po jakiego grzyba dają jej nerfa...

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Mnie zawsze próbują outfarmiać ale co im to da? nie lubie mieć mało farmy ( siara mieć małą farme naprawde ) i od razu jak dostaje po dupie to próbuje się zamienić z kimś z teamu .. wystarczą 2 core itemki i vayne to kosa... jeśli waszym zdaniem Vayne to gówno polecam oglądać WildTurtle z tsm jak bedzie streemować bo dosyć często nią gra

@edit

Jeszcze dodam że jak nerf to powinno być tak :Buff w early a lekki nerf w late

Opublikowano

Ostatnio ogladalem streamera (nie pamietam nicku ale popularny) i przeciwna vayne zrobila pente i quedre w 1 meczu. Wiec ja nie wiem jak mozecie mowic ze jest slaba. Ale jak dla mnie nie powinni jej nefric. Jest dobra jaka jest jezli juz komus by sie nerf przydal z adc to ezrealowi

u1lc.png
Opublikowano

Beka z brązu który mówi że vayne jest słaba. Albo że jest w early słabsza od sony. Bo to jest adc nastawiony na late. Imo najlepszy. Nerf poniekąd słuszny, ale szkoda takiego hypercarry...

Ps. Po nerfie można pisać do supportu o zwrot?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ezrealowi lol. On jest akurat w sam raz zbalansowany. Vayne mam nadzieję, ze dostanie nerfa tylko na late game. Early juz chyba nie da sie bardziej znerfic ^^.

Opublikowano

Czemu przeklinasz ? A co do nerfu vayne to i tak to nic nie zmieni. Dostałem od ciebie 3 ostrzeżenia za spam głupi modku. I do tego na tym forum są zjebane ostrzeżenia za byle gówno. Ktoś napisze coś krótkiego i treściwego i dostaje ostrzeżenie. Przykład podam w linku: http://www.mpcforum.pl/topic/918738-champ1350/#entry7012306 By the way za odpowiedź dostałem lajka. I do tego ostrzeżenie dla mnie spam - brak uzasadnienia . 100 % funu to nie uzasadnienie ? Już mnie wkurwiają te mody o byle gówno dają ostrzeżenie.

Dostałeś ostrzeżenie bo autor prosił o plusy i minusy a ty ich nie podałes QQ.

@topic nerf niesłuszny, sam nie grywam Vayne ale bez lekkiego feeda w early nic nie zdziała :/

a11176.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...