Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bf3 pomocy prosze

CukierMiSpadl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój tata kupił mi w niemczech bf3 są 2 płyty jedna na multi 2 na sing kod aktywacyjnie gra niemieca a jak włączyłem singe to all po polsku,ale nie w tym problem mówgł by mi ktoś opisać krok po kroku co zobić zeby zagrac w bf 3 na multi bo ja jestem ciemny i nie wiem co i jak jeśli takie cos juz było prosze o linka będe bardzo wdzięczny pomocy prosze i sory za bł

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

mam neta pobrałem aktualizacje zorbilem konto na xbox live wkładam plytke i pisze ze :jestes ofline albo nie aktywowałems konta n abattle feed pomocy

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

mam neta pobrałem aktualizacje zorbilem konto na xbox live wkładam plytke i pisze ze :jestes ofline albo nie aktywowałems konta n abattle feed pomocy

aktywacja battle feed jest opcjonalna, sam ostatnim czasem zacząłem grać i nie aktywowałem do teraz konta na stronie gry

Aktywowałeś kod przepustki sieciowej?

nie ma już przepustek sieciowych, EA zrezygnowało z tego

819531478353821175209.gif

Opublikowano

1.Wkładasz płytkę od multi .

2.Naciskasz kółeczko xboxa , w ostatniej zakładce po lewej powinno być zrealizuj kod .

3.Wpisujesz kod .

4.Naciskasz START.

5.Pobierasz Online Pass .

6.Wchodzisz na multi

mihcio15.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...