Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najtanszy komp od bf3

PanTenorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiadomo że wydajniejszy , każdy PC w takich samych granicach cenowych będzie wydajniejszy od Laptopa.

zresztą nie porównuj i7 do i3

Ogólnie to autor tematu musial by się przejść do komisu komputerowego w jego sklepie i powiedzieć jaka sprawa oni na pewno mu tam doradza, jaki komputer za jaką cenę.

Opublikowano

No wiadomo że wydajniejszy , każdy PC w takich samych granicach cenowych będzie wydajniejszy od Laptopa.

zresztą nie porównuj i7 do i3

Ogólnie to autor tematu musial by się przejść do komisu komputerowego w jego sklepie i powiedzieć jaka sprawa oni na pewno mu tam doradza, jaki komputer za jaką cenę.

Popieram, ale trzeba uważać, gdyż kiedyś z ciekawości poszedłem do owego sklepu i chcieli mi wcisnąć Sandy Brigde pod AM3+... porażka

Opublikowano

2500zl lub osobno czesci

człowieku , ja za swój dałem 1800zł i chodzi na ultra 50-65 fps

sygnakepacz.png

Opublikowano

Linaxis musisz mieć haczyk gdzieś.. Mój kolega miał komputer lepszy od twojego lapka i BF3 cisnął mu na low - tylko low. Co do komputera to Uriel podał dobry zestaw, który osobiście polecam właśnie do owej ceny.

Opublikowano

jaki haczyk ? nic nie mam w tym laptopie takiego nadzwyczajnego, zara ci dam wszystkie parametry i dane.
http://www.saturn.pl/ultrabook-acer-aspire-m3-581t-33214g34makk,id-824911?utm_source=porownywarki&utm_medium=ceneo&utm_term=ceneo&utm_campaign=xml

btw tylko że ten jest model 581T a ja mam 581TG
niczym się nie różni prucz tego że mam dwie karty graficzne
Intel HD 4000 + GeForce GT 640M 1GB
A i laptop był zdjęty z stanowiska prezentacyjnego w sklepie, bo nie mieli tego modelu.

Opublikowano

No lepiej, bo na przyszłość gry, na pewno więcej będą potrzebowały niż skromny battlefield 3

A grafika idzie do przodu, lepiej zaopatrzyć się aby mogły ruszyć ci i kolejne wersje Battlefield'a

Opublikowano

Może i chodzić na 200+ fps lecz zależy na jakich ustawieniach :) Ja mam kompa za 1800pln z gtx 660 2gb ddr5 MSI i chodzi mi na 1600x1024 all ultra 45-100 FPS :D

Do tematu za około 1000pln kupisz kompa do bf3 :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...