Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najtanszy komp od bf3

PanTenorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2GB ram wystarczy procek jakiś AMD athlon 2,4ghz no i grafika jakaś tania Geforce HD 750 512 MB

cena łączna około 500zł takiego kompa na Allegro

(Ale to będzie na low ustawieniach )

Opublikowano

2GB ram wystarczy procek jakiś AMD athlon 2,4ghz no i grafika jakaś tania Geforce HD 750 512 MB

Oj koleżko 2GB to za mało.. Jeśli chcesz mieć pewność, że BF3 będzie chodził ci stabilnie radziłbym zakupić 4GB Ram, ale reszta styknie..

Opublikowano

ja miałem 2GB właściwie, dlatego właściwie tyle napisałem, wiadomo szału nie ma ale też nie jest tak tragicznie idzie na low ale wszystko na low !

Opublikowano

2500zl lub osobno czesci

Ja za swojego dalem 1900 zl . Sam skladalem . I bf leci mi na 80-100fps

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

2500zl lub osobno czesci

Za 2500zł kupi takiego że na ultra będzie płynnie na rozdzielczości HD lol

PanTenorek najlepiej napisz w dziale Komputery to Ci złożą coś dobrego ale tylko do low to według mnie za 800/900 powinno starczyć

LOL

Opublikowano

(Ale to będzie na low ustawieniach )

Hehe athlon 2.4Ghz powiadasz?

Ciekawe, no ciekawe

Na takim złomku nwm czy wgl to odpali.

Za jakieś 1.5k lajtowo byś uzbierał kompa co by działał na wyżej niż low.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Na takim właśnie złomku odpalałem tą grę na low detalach bo to był mój stary komp na którym sam się zdziwiłem że ta gra się w ogóle uruchoiła jeszcze pamietam że miałem problem z czarnym ekranem bo miałem pobraną ruską wersje

a dokladnie miałem Athlon 2x 2,4 Ghz

Opublikowano

@Up. Za takie małe pieniądze, cóż można wymagać od komputera który uciągnie Battlefield 3 na średnich detalach.

Może nie polecam ale stwierdzam że można kupić coś o uciągnie tą grę, a jeżeli chcesz mieć polecany sprzęt to trzeba się zgłosić do producenta.

Tam ci wybiorą już pod Bf3 komputer. Tylko cena będzie się róźniła od tej.

Opublikowano

up. w porządnej rozdzielczości gra nie ma prawa się uruchomić nawet na niskich więc nie gadać że na średnio-wysokich pójdzie ja też mogę powiedzieć że na gf 8600 gt bf-3 pójdzie na ultra, ale w 600x400 z 15 fps-ami

Opublikowano

idź o działu o nazwie Battlefield 3 a internet mobilny tam dałem film do pobrania na procesorze 2x 1,8Ghz idzie gra na Ultra , tu nie chodzi o o że komputer musi mieć 30 GB ram wtedy będzie extra , bo i na 4GB w zupełności wystarczy a graficzna karta jest w DDR3 więc też uciągnie spokojnie

Opublikowano

idź o działu o nazwie Battlefield 3 a internet mobilny tam dałem film do pobrania na procesorze 2x 1,8Ghz idzie gra na Ultra , tu nie chodzi o o że komputer musi mieć 30 GB ram wtedy będzie extra , bo i na 4GB w zupełności wystarczy a graficzna karta jest w DDR3 więc też uciągnie spokojnie

No chyba zaraz jebn*

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

Dobra wystarczy.

Te "Ultra" to chyba w 800 x 600 i to w 2 FPS. A poza tym to nie "idzie gra" tylko "idzie pokaz slajdów z gry".

Mój kolega ma I5-3470 i GTX 560 (GDDR5) i mu nawet na wysokich nie chodzi w 60 FPS. A ty mi tu na 2x1.8GHz, grafika GDDR3 i 4 GB RAM w ultra wjeżdżasz?

Ja żeby wyciągnąć stałe 80 FPS na ultra w FullHD muszę mieć

Intel Core i7-4770K wykręcony do 4.2 GHz

NVidia GeForce GTX 780 (3 GB GDDR5)

16 GB RAM DDR3

ASRock Z87 Extreme4

Więc nie wpajaj ludziom głupot, że na 2 rdzeniach im BF3 pójdzie

Opublikowano

Ten "komputer z biedronki" jest 10 razy wydajnijeszy od twojego lapka

Na pewno masz w tym jakiś haczyk, bo Bf3 nie zgodzi się uruchomić na zintegrowanej :)

@edit: Dobra koniec off-topu to zestaw tworzony przez profesjonalnych informatyków, a linku do fora nie podam bo niestety nie wolno :/

Komputer za ok. 1500zł (prawdopodobnie najtańszy sprzęt na którym można przyzwoicie pograć w Bf3)

1. AMD Phenom II X4 955 3.2GHz Black Edition

2. ASRock 970DE3/U3S3

3. GoodRam 2x2gb 1333MHz CL9

4. XFX Radeon HD7770 Core Edition 1GB DDR5

5. WD Caviar Blue, 500GB, SATA III

6. Silentium PC Brutus 310 Pure Black

7. OCZ CoreXStream Series 500W ATX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...