Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Disco Polo

Quodaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lubie ten klimat, może to właśnie przez tą prostotę ?

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każda muzyka w pewien sposób dla danej osoby spełnia inną funkcję.

Dla jednego rap to dobry przekaz, a dla drugiego - "rapujący gość do rytmu"

Disco-polo nie ma mieć przekazu lub ma ale bardzo mały, zazwyczaj jedno stwierdzenie... ale to nie oznacza, że ludzie którzy tego słuchają co jacyś dziwny. Każdy ma inny gust.

Jak dla mnie ta muzyka jest tylko do imprez bo jest bardziej rytmiczna na dyskoteke niż rap czy rock i tyle.

Opublikowano

disco polo da się znieść tylko i wyłącznie po bardzo dużej ilości alkoholu, jeśli ktoś słucha tej muzyki od tak sobie, dla poprawienia humoru czy czegoś innego to naprawdę współczuje, strasznie płytka muzyka przy której moje uszy krwawią.

jest to tak zwana wiejska muzyka wymyślona przez buraków dla buraków.

Opublikowano

na trzeźwo disco-polo się nie da słuchać. Kilka kieliszków i już każdy śpiewa znane hity disco-polo.

Disco Polo "TAK" ale pod jednym warunkiem. Tylko na weselu

Z tym się zgodzę, ale jak się jeszcze upije

Opublikowano

Nikt nie słucha, każdy zna słowa- standard na weselu ;D

Osobiście nie słucham, na weselu to chyba tylko te najpopularniejsze za tłumem powtórzę. No ale.. o gustach się nie dystkutuje ;)

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Ja słucham i się przyznaję, jestem na bieżąco i często bywam na imprezach. Taaak jako, ze słucham po trochu wszystkiego zarzuca się mi, że nie mam okreslonego gustu, ale co poradzić, jedno do słuchania, drugie do tańczenia, teksty disco polo zna większość, co wychodzi na wszelkich weselach przykładowo, niby "żal" ale niektóre tak zwane hity prawie wszyscy znają. Lubię imprezy z disco polo, potańczyć, nie widzę w tym nic złego/wstydliwego. ;)

Opublikowano

IDzie czasem posłuchać lecz nie przepadam ale lubię m.in Jesteś szalona . Jak miałbym ocenić ogolnie disco to dałbym 3/10 . mi się kojaży to z starczymi ludzmi xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...