Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy się rożni Battlefield 3 Limited Edition a Premium Edition i co które lepsze kupić?

Maks.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde no mam tą samą wersje i te same pudełko !!

zobacz tutaj: http://tablica.pl/oferta/gra-na-ps3-battlefield-3-premium-edition-ID32x0J.html

na DVD jest Podstawowa wersja GRY !

A dodatki pobierasz z ORGIN konta bo masz dodatkowo na nie CD KEY

Tylko że tu pisze PS3 ale na PC tak samo wygląda zaraz ci chyba zdjęcie zrobi i wyśle

bo mam dwie wersje na ps3 i na pc

Opublikowano

w aukcji co ja ci podałem masz pewność że jest tam i battlefield 3 i wszystkie dodatki tak piszę w opisie ,Battlefield 3 Premium Edition zawiera grę Battlefield 3 w wersji podstawowej oraz wszystkie dostępne i przyszłe dodatki:Battlefield 3: Powrót do KarkandBattlefield 3: Walka w zwarciuBattlefield 3: Siły pancerneBattlefield 3: DogrywkaBattlefield 3: Decydujące starcie,,

Opublikowano

no lepiej bo widocznie sam widzisz że jest taniej

w aukcji co ja ci podałem masz pewność że jest tam i battlefield 3 i wszystkie dodatki
tak piszę w opisie ,Battlefield 3 Premium Edition zawiera grę
Battlefield 3 w wersji podstawowej oraz wszystkie dostępne i przyszłe
dodatki:Battlefield 3: Powrót do KarkandBattlefield 3: Walka w
zwarciuBattlefield 3: Siły pancerneBattlefield 3: DogrywkaBattlefield 3:
Decydujące starcie,,

Ale po co jak ona ma tam taniej na Ceneo widzisz sam pudełko chyba , a pudełka nie oszukasz skoro pisze Premium Edition to jest razem z podstawką !

a jak pisze na złoto premium samo to są same dodatki.

Opublikowano

no ale gdzie ci tam piszę że w skład tego wchodzi bf-3 podstawka ? no właśnie nie piszę piszę tylko o tym że jest tam 5 dodatków a 9 żł za bf-3 podstawkę się opłaca dołożyć

edit: Nie kieruj się wyglądem pudełka !

Opublikowano

To wejdź w komentarze sobie i zobacz co piszą ! jest napisane przez kupującego

Podsumowanie:

Naprawdę dobry singleplayer, ale nie tym gra żyje, o wiele lepszy jest multi

No chyba nie gra w singla na dodatkach nie ?

No mówię że pisze że to jest podstawka też to się upiera , ja nie wiem jak ty w bfa grasz na samych dodatkach czy co

Opublikowano

To k....

To wejdź w komentarze sobie i zobacz co piszą ! jest napisane przez kupującego

No chyba nie gra w singla na dodatkach nie ?

No mówię że pisze że to jest podstawka też to się upiera , ja nie wiem jak ty w bfa grasz na samych dodatkach czy co

Naprawdę dobry singleplayer, ale nie tym gra żyje, o wiele lepszy jest multi

Źródło: http://www.euro.com.pl/gry-pc/electronic-arts-battlefield-3-premium-edition-pc.bhtml#ixzz2YqSoCbm6

Opublikowano

faktycznie przepraszam nie zobaczyłem mam za duzą rozdzielczość ekranu i nie widzę takich drobnostek więc tak kup z tamtą ta gra zawiera i podstawkę i dodatki

Opublikowano

To k.... gdzie lepiej kupić bo na euro pisze ze jest bf3 i 5 dodatków a na zwrot mam 7 dni a na allegro to samo ale wiecej hajsu potrzeba to lepiej na euro ;p

Opublikowano

kup tam gdzie taniej Euro 99 zł to to weź

ja 2 miesiące temu dałem w niemczech 54 euro to ponad 200zł ale tu tak sie cenią ;/

Opublikowano

Kiedy wychodzi ? :D

To lepiej kupić z euro bo jest taniej niż na allegro i jest podstawkę i 5 dodatkow

Opublikowano

kiedy co wychodzi ? Tak w sklepie euro jest battlefield 3 podstawka i 5 dodatków jak i na allegro ale w euro taniej o 9zł

Opublikowano

jak chcesz jeszcze jest wersja jakas tam Battlefield 3 Box to dostaniesz książeczkę , tshirt i czapeczkę będziesz już wtedy taki Pro siedząc przy kompie

ale nie wiem czy to wpływa na wynik gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...