Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nostale lagi

CabanaThe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem, a mianowicie jak ruszam myszka czy zmieniam kamere to najzwyczajniej w świecie mi się tnie nostale, z pół roku temu jak wcześniej grałem (ten sam pc) było wszystko dobrze, mam tak od 5 dni (czyli od razu jak zainstalowałem nostale), nie da się grac, bo ilekroć ruszę myszką, to jestem 3-4 kroki dalej niż przed poruszeniem. xD
Win Xp, chociaż nie będę pisał pc'ta, bo wcześniej byo wszystko ok, a nic w nim nie zmieniałem.

Opublikowano

Loguje sie na nostale, wchodzę na postać, póki nie ruszę myszką wszystko jest ok i płynne, a gdy ruszę myszką to mam lagi, przycina się, ścina na 2-3 sekundy, dopiero jak nie ruszam nią wszystko wraca do normy, a w nostale nie da się nie ruszać myszką :P

Opublikowano

Loguje sie na nostale, wchodzę na postać, póki nie ruszę myszką wszystko jest ok i płynne, a gdy ruszę myszką to mam lagi, przycina się, ścina na 2-3 sekundy, dopiero jak nie ruszam nią wszystko wraca do normy, a w nostale nie da się nie ruszać myszką :P

To wina prawdopodobnie leży po stronie myszki- użyj innej xD.

Poza NosTale też tak laguje przy używaniu myszki?

Może w opcjach gry coś przestawiałeś? :D

Opublikowano

Wirusa miałem jednego wczoraj usunął się, formatu mi się nie chce robić, jeszcze raz zainstaluje, i użyje innej myszki, zobaczę co z tego wyjdzie :D
W opcjach nic nie zmieniałem

Opublikowano

Mam kolejne pytanie, wcześniej ściągałem przez torrenty i szybko nostale mi się instalował teraz próbuję Gameforge Live i strasznie długo to się instaluje, to tak ma być czy coś nie tak?

Opublikowano

Mam kolejne pytanie, wcześniej ściągałem przez torrenty i szybko nostale mi się instalował teraz próbuję Gameforge Live i strasznie długo to się instaluje, to tak ma być czy coś nie tak?

Gameforge live to program umożliwiający ściągnięcie kilku gier= większa waga niż samo nostale= dłużej się pobiera.

Edytujemy posty, nie piszemy dwóch pod rząd :p.

Opublikowano

Już chyba trzeci raz piszę, że wczoraj skanowałem i wyłapał mi tylko jednego konia. :D

#Chyba znalazłem rozwiązanie, tzn naprawiłem, zamiast DirectX dałem na OpenGL, wszystko chodzi płynnie, sprawdziłem nawet te wszystkie buźki, i jest ok, tylko może będzie coś nie tak w cp :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...