Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o zrobienie mapki

DamianMezoK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam do was wielką prośbę ...

Zrobicie mi mapke 500x500 ?
I mapkę 300x300 !

Z Góry Dzięki :)

(Chodzi o to , że gdy kończy się np. 500 dalej jest przepaść a w niej np. lawa . [Przepaść niech się ciągnie dość długo , żeby nie dało się przedostać ! :D] )

THP_1.jpg

Opublikowano

Coś takiego?

303fw5f.png

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jak ma byc mapa do serwera z pluginami to nie lepiej wgrac broder czy jakos tak ze gracz dlaej nie moze isc?

Opublikowano

Coś takiego?

303fw5f.png

Tak Takie Coś xD

Jak ma byc mapa do serwera z pluginami to nie lepiej wgrac broder czy jakos tak ze gracz dlaej nie moze isc?

Właśnie to nie ma być na ,,Taki serwer '' to ma być na hamachi dla 2 osób ...

THP_1.jpg

Opublikowano

Wylanie lawą nic nie da. Można nad lawą przejść. To samo z przepaścią. Pomyślałem o Bedrocku, ale i przez niego można przejść. Jedynie ograniczenie mapki coś da (plugin).

Opublikowano

Tak Takie Coś xD

Jak tak, to z chęcią machnę :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

To masz w pluginie worldborder taką komendę, że regeneruję świat na ile chcesz i dalej go ucina.
PS. Jak ktoś ci zrobi tam lave to twój komputer z postawionym serwerem i włączonym MC będzie działał na MAX, czyli będziesz miał lagi w cholerę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...