Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] BS na SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, poszukuje sprawnego BS'a na serva SpotlineMT2. Miałem Switchbot v3 0 0 5 | v3 0 0 6 | v3 0 0 3 | v3 0 0 4 | v3.1 by Padmak i żaden z nich nie raczył poprawnie działać.... Podajcie linki do dobrych działających BS'ów działających na tym privie.

BĘDĘ WDZIĘCZNY :)

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

mam tego bs ale starsznie mi sie laguje ;///

MA KTOŚ INNE POMYSLY?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Wszystkie bs od padmaka odpalają sie, all idzie dobrze tylko, gdy klikam START, to nic sie nie dzieje. Okno skrótu jest bez zadnej nazwy (bez nicku postaci, na ktorej uzywa sie bota) lipa..... nw dokladnie jak to wyrazic

ezj18z.jpg

Opublikowano

Spróbowałem http://www.speedysha...t-realfreak.rar i działa, tylko, że gdy bo uzywam to net mi sie wyłącza... Może ktoś ma jakiś pomysł, dlaczego tak sie dzieje.

ezj18z.jpg

Opublikowano

To nie jest wina bsa, tylko twojego interneta, może zrestartuj komputer i wyłącz antywirusa.

Spróbuje ;p

Duzo ludzi gra na tym serwie?

Hmmm jakies 300+ moze wiecej, nie powiem ci dokladnie, bo licznik graczy nie został otwarty.

ezj18z.jpg

Opublikowano

Wyłączyłem antyvira, ale nadal tak jest... Raz jest dobrze, a raz jest źle, lecz w tym wypadku przeważa, ta druga grupa.

ezj18z.jpg

Opublikowano

Żadne errory sie nie pojawiaja. Poprostu nie zmienia mi itemów, zadne zmienianie ID zmianek tez nie pomogło. To wygląda tak, jakby nie wykrywało clienta lub postaci na której chcem tasowac dany item. Wszystko idzie dobrze tylko nie zmienia, napewno robie wszystko dobrze, ponieważ na innych servach ten botek działa, a na tym nie.

ezj18z.jpg

Opublikowano

Działa, ale jest problem, że net się wyłącza.... ;/// I ZNOWU JESTEM W PUNKCIE WYJŚCIA

ezj18z.jpg

Opublikowano

tylko na tym botku tak sie dzieje ;p na innych ok tyle ze tylko ten dziala na spotline.... i nie mam zielonego pojęcia co zrobic aby internet mi nie zdychal.... 54mb/s to mało :///

ezj18z.jpg

Opublikowano

ref

ezj18z.jpg

Opublikowano

Ponownie pobralem switchbotv3.1 i wyskoczyło takie coś:

Exception: main.cpp|78||InitModule
Fehler beim Initialisieren der ClientFunktionen, der Bot muss beendet werden. Melde dich bitte mit Servname auf meiner Facebook-Page!

I o co biega?

ezj18z.jpg

Opublikowano

Może to ma jakiś związek z tym, iż gram na patcherze, a nie na cliencie, chociaż sam nw.

CZEKAM NA ODPOWIEDŹ.

ezj18z.jpg

Opublikowano

ref

ezj18z.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...