Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zarobek Ravia.xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka od paru dni gram na Ravi , mam 31 poziom wojownika mentala :P Eq mam nie złe ribek +9 sr 29 tygra +9 reszta eq wybonowana nawet i z hp ...

Mam pytanie , jak zarabiać? wiem o tym żeby zarabiać w m2 , no ale kurde słaby tam zarobek po calej nocce 50kk to max. jeszcze sfarcony drop , myslałem o kampieniu w nocy i ubijaniu 'Best Kapitana' bo z niego zazwyczaj ten klucz leci a 1 taki klucz to mamy średnio 2.5kk i schodzą jak ciepłe bułeczki , chyba jest to najbardziej opłacalne. :)

A teraz pytanie , jakie macie wy sposoby na zarobek? słyszałem o boceniu hematów ale nie wiem jak i boje się że dostane bana za powiązanie czy coś , może ktoś wytłumaczyć?

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Na privach jest 99.9 % że nie dostaniesz bana , Ja bym bocił na dolinie /pustyni na pająkach na orkach itp ja na PL'u bociłem przez kilka miesiecy i bana nie było

Opublikowano

@Najlepszy, akurat na Ravii banów leci bardzo dużo. Tam GA jest IsAmU, a on bardzo lubi banować :P

Nie polecam tam bocić bo sam dostałem bana ma wszystkie botowe konta oraz na główne za powiązanie.

Opublikowano

Hmm jest kilka sposobów

1) Zrobić dropa 7-9 lvl ( nie polecam bocić gdyż teraz bardzo łatwo o bana ;) )

2) Dropać Srebnre klucze z Best Kapitana ( nie sellać ich, tylko otwierać szkate która znajduje sie na Dolinie Orków - dropią z niej Lustra (40kk+) oraz 5-bon )

Inne sposoby na tym lvl'u sa malo oplacalne ;)

945496meszi.png

Opublikowano

@UP

To zależy od szczęśćia, ale lepiej właśnie otwierać, gdyż dużo jest dobrych itemów ( Rękawica , zmianki , dodania , pelerynki )

Osobiście polecam otwierać, gdyż w masowych ilościach będziesz bardziej na PLUS.

945496meszi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...