Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft PE problem

Micholex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc witajcie wiem ze pisze o PE w dziale dla PC ale nie znam lepszego forum wiec prosze nie usuwajcie tematu

a wiec o co chodzi:

mam ipoda bez jailbreaka i pobralem minecrafta z chinskiej strony 25pp wszystko chodzilo swietnie nawet mialem juz diaxy az tu nagle wychodze wchodze patrze a minecraft wywala mnie po ukazaniu sie tego loga mojangu i tak caly czas

wiem ze moze mi nie pomozecie bo to nie dla PC ale jezeli ktos ma ios to prosze o pomoc ;p

jeszcze raz was przepraszam poprostu pisze na spontana

nie instalowalem niczego oprocz serverow multiplayer ze strony http://realms.pocketmine.net

Opublikowano

reinstall robilem 100 razy juz a co do kupienia to nie da rady chodz dawno bym to zrobil ale jestem zielony ;p to popsulo sie tak jakby w 1 sekunde :( bo gra normalnie chodzila

Opublikowano

odtworzylem ipoda z maja xD i wszystko chodzilo minecraft tez az tu nagle znowu to samo. dzis robie to wszystko od nowa .powie mi ktos jak mam wylaczac minecrafta zeby go nie crashowalo czy wogule go nie wylaczac i miec na tym dolnym pasku w ipodzie

zalezy mi na minecrafcie bo jade w gory i potrzebuje dzialajacego ipoda bo kompa raczej ze soba nie wezme ;p

a i co do platnego minecrafta to moj kolega kupil i zrobilo mu sie to samo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...