Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[II EDYCJA][Survival+Frakcje][mcMMO][Nowe Dropy[itemy,exp]][Bossy chroniące bazę][Przypisanie konia do gracza][Magia-mana, czary]

Veneficium

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam się wyłącz, cała esencja mcmmo polega na pvp.

Miło się gra ale coś jak dla mnie za mało graczy jak na taki serwer :)

Polecam i zapraszam.

Opublikowano

Zapraszamy na serwer.

Kod na vipa dla pierwszej osoby która wejdzie i wpisze komendę

/vip code sobota

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Dziś o 17ej odbędą sie zawody kopaczy. Można zgarnąć eq i fajnie się pobawić.

Po kopaczach będzie można zgarnąć vip'a. Oraz odbędą się dwie rundy spleefa.

Zapraszamy.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Wszedłem ostatnio na serwer po dosyć długiej przerwie, i zauważyłem że byL restart (?), nie ma mcmmo i straciłem vipa którego kupiłem jakieś 1,5 tyg. temu :x

Nick: Kenvex

Opublikowano

Wszedłem ostatnio na serwer po dosyć długiej przerwie, i zauważyłem że byL restart (?), nie ma mcmmo i straciłem vipa którego kupiłem jakieś 1,5 tyg. temu :x

Nick: Kenvex

Wchodzisz na serwer po dość długiej przerwie i dziwisz sie, że nie masz vipa. vip na poprzedniej wersji byl na 14dni :D Gadasz na ts3 i to tam mogłeś zgłosić problem.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Cześć. Fajna reklama Twoje dzieło rysunkowe ? Bo fajne :P reklama 6/10 . Aż sam się zastanawiam czy robić te RP czy nie jednak Frakcje :D

Opublikowano

Szybka Ocena:

+ Po wejściu ku mojemu miłemu zaskoczeniu spotkałem liczną administrację, która odpowiada na wszelakie pytania nowicjuszy

- Kolejny serwer "czysty survival", który wgrał plugin factions ale skonfigurował go tak, że każdy rozwala teren frakcji z np tnt. i bardziej opłaca się zrobić ukrytą podziemną klitkę bez claimów niż tworzyć miasto zgodnie z przeznaczeniem pluginu factions.

Opublikowano

Niestety po konfiguracji w taki sposob jak mowisz, plugin sypie błędami, nie jest to z naszej strony zamierzone.

Dodatkowo dodam, ze zabezpieczyc sie mozna powszechnie znanym sposobem oblewania bazy woda :) Wtedy tnt bazy nie ruszy.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Mam kilka pytań :D

1. Czy jest border?

2.Czy nether oraz end są resetowane co jakiś czas ? C:

3. Czy TnT jest w stanie zniszczyć obsidian ? C:

1351451567-U710218.png

Większość ludzi mówi że ' oryginalność ' jest fajna lecz tak naprawdę gdy powiesz że wolisz Dżem niż One Direction czy Justina Biebera że nie podobają ci się Vansy bądź Conversy to uznają cie za osobę dziwną i po prostu wyśmieją...Zajebisty ten nasz XXI wiek,czyż nie ... ?

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...