Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to dobry pomysł ?

XXrexonXX

Czy to dobry pomysł ?  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy to dobry pomys? ?

• Tak
      11
    • Bez sensowny pomys?...
      11
    • Fajny pomys?
      8
  2. 2. Czy wszystkie herby maj? by? na jednej mapce czy na osobnych ?

• Niech b?dzie na jednej
      5
    • Na osobnych
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że to dobry pomysł, lecz musisz włożyć w to dużo pracy i zaangażowania, i dobrze by było jakbyś w prezentacji swojej pracy zrobił ją pod wzgledem graficznym i bedzie dobrze ;)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Moim zdanem muszisz najpierw cos dać zeby otrzymać ludzie szukają czegoś takiego zrób stadion itp potem pytaj graczy kto bedzie gdzie chcial grac itp nq zbuduj tak respawn zrób w takiej komnacie i sa kilka tuneli a na tunelach nazwy klubów i zrób plyte naciskowo ze jak wejdziesz do 1 reszta sie zamknię moja rada

Opublikowano

Moim zdanem muszisz najpierw cos dać zeby otrzymać ludzie szukają czegoś takiego zrób stadion itp potem pytaj graczy kto bedzie gdzie chcial grac itp nq zbuduj tak respawn zrób w takiej komnacie i sa kilka tuneli a na tunelach nazwy klubów i zrób plyte naciskowo ze jak wejdziesz do 1 reszta sie zamknię moja rada

Ale ja nie chce zrobić serwa. Chce tylko zrobić herby piłkarskich klubów.

Opublikowano

Ale ja nie chce zrobić serwa. Chce tylko zrobić herby piłkarskich klubów.

Ciekawa opcja, rób. Ja jestem ciekawy jak to będzie wyglądać.

OndteAw.png

Opublikowano

Mam jeszcze pytanko... Pixel arty budować na osobnych mapach czy [*]według krajów

[*] Wyglądało by to tak:

Przykład:

Kraj: Polska

Liga: Ekstra klasa

Tu by były nazwy klubów, które były by na mapie (tak, herby z danej ligi były by budowane na jednej mapie)

Opublikowano

Ja bym zrobił takie coś że był by jeden punkt taki jakby spawn i przykładowo 8 rozwidleń (8 krajów) i do każdego prowadząca ścieżka w barwach flagi a tam Herby.

jp8p35.png
Opublikowano

Ja bym zrobił takie coś że był by jeden punkt taki jakby spawn i przykładowo 8 rozwidleń (8 krajów) i do każdego prowadząca ścieżka w barwach flagi a tam Herby.

Dobry pomysł, zastanowię się jeszcze jak to zrobie.

Opublikowano

Ciekawy pomysł! jednak bardzo pracochłonny!

Trud innych powinno wynagradzać się "Lubię to". Nie boli, nie kosztuje a daje satysfakcje.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...