Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neverwinter D&D

D3monic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy istnieje hack do Neverwinter D&D ? Widziałem wiele filmików i były tam cheaty pisali ludzie że działa i wgl ale ankietę trzeba a mi się nie chcę jej wypełniac itd.Jeśli ma ktoś cheata prosze o link i możliwe instrukcje.

Z góry thx <3

D3monic

Opublikowano

Na razie gra nie jest tak popularna, a mysle że się to zmieni i wkrotce powstanie na mpc subforum "Download".

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie ma i póki co nikt chyba się nie podjął stworzenia hacka, a wszystkie bugi zostały naprawione, chyba, że ktoś znajdzie nowego i udostępni ;)

Opublikowano

No to ja mogę jedną rzecz powiedzieć, od razu pewnie polecą hejty w moją stronę, ale co tam.
Siedząc sobie raz na gildyjnym kanale TS`a wbił członek gildii i jakiś jego znajomek, który swoją drogą tworzy ogólnie i programuje jakieś czity na MPC. Nie znam jego nicku, chciał pisać podanie do ekipy codersów, czy jakoś tak. Wiem, że zrobił speedhacka dla jednej klasy, który się niestety bugował i wbijał go w każdą możliwą przeszkodę, za mur i tak dalej. Pewnie za niedługo dostaniemy jakieś czity, ale kiedy to się stanie to nie wiem.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Ja nie wiem ||: Czy ludzie już są za głupi, żeby grać bez cheatów.. -.- W metinie, cod itp niech sobie cheatuja, ale od tej gierki wara bo to narazie jedyna fajna gierka :p W stylu MMO.

@Topic : Tu z cheatami będzie tak jak z cheatami do lol'a, mogą być, ale jeśli zagrasz masz bana w 24h :) Ale narazie wątpię zeby ktoś się nimi zajmował.

20utztj.jpg

Opublikowano

Ja nie wiem ||: Czy ludzie już są za głupi, żeby grać bez cheatów.. -.- W metinie, cod itp niech sobie cheatuja, ale od tej gierki wara bo to narazie jedyna fajna gierka :P W stylu MMO.

@Topic : Tu z cheatami będzie tak jak z cheatami do lol'a, mogą być, ale jeśli zagrasz masz bana w 24h :) Ale narazie wątpię zeby ktoś się nimi zajmował.

No to forum głownie o cheatach i jeśli nie lubisz cheaterów to po prostu nie wchodź w tematy w których ktoś prosi o / udostępnia cheata. Nie potrzebny teraz spam zrobiłeś nie masz cheata ani nic to po co się udzielasz ? Z tego co napisałeś dowiedziałem się ze za cheaty jest ban ...

Opublikowano

@UP

A widzisz takie coś jak @topic ? Tam jest moja odpowiedź na to pytanie. Jeśli Ci nie pomogła to nie :) Po prostu olej i szukaj dalej a nie się żalisz, że spam robię.

A wyżej wyraziłem swoje zdanie i tyle.

Informacje które mogłeś uzyskać z mojej wypowiedzi @topic, są takie, że : Jeśli będziesz w neverwinter grał na botach/cheatach to dostaniesz bana w ciągu 24h tak jak to jest z grą League of Legends i to, że gra jest zbyt świeża żeby ktoś pisał do niej cheaty.

Więc to tylko ty narobiłeś sobie spamu..

Musiałem odpowiedzieć :)

20utztj.jpg

Opublikowano

@UP

A widzisz takie coś jak @topic ? Tam jest moja odpowiedź na to pytanie. Jeśli Ci nie pomogła to nie :) Po prostu olej i szukaj dalej a nie się żalisz, że spam robię.

A wyżej wyraziłem swoje zdanie i tyle.

Informacje które mogłeś uzyskać z mojej wypowiedzi @topic, są takie, że : Jeśli będziesz w neverwinter grał na botach/cheatach to dostaniesz bana w ciągu 24h tak jak to jest z grą League of Legends i to, że gra jest zbyt świeża żeby ktoś pisał do niej cheaty.

Więc to tylko ty narobiłeś sobie spamu..

Musiałem odpowiedzieć :)

No wiesz co mnie to obchodzi że bana dostane ? Jak nie umiesz cheatować to w 12 godz dostaniesz bana .I może ktoś pisze cheata ? Skąd wiesz ? Może ktoś pisze ale po prostu nie chce nic mówić bo oo fajnie będzie cheat a tu nagle jakiś błąd i nie wypał.To raczej oczywiste że dostaje się bana za cheaty w grach w cs w 30 sek można dostać .

Opublikowano

@Up.

Ahhh.. jesteś aż takim botkiem uzależnionym od czitów, że już nie możesz się pogodzić z tym, że go nie ma i musisz sobie wmówić, że może jednak robią. Jak zrobią to nie tak prędko i jeżeli będzie to ktoś go wrzuci.

39935986022375653157.png

Opublikowano

Też myślałem że coś takiego jak Bot czy innego typu gówno istnieje do tej gry.

​Jednak z czasem uświadomiłem sobie że po cholere mi jakiś bot skora ta gra jest tak prosta i przede wszystkim wciągająca :)

Szkoda by było zmarnować tak fajnej gry jaką bez wątpienia jest Neverwinter :)

A co do Pana o nazwie D3monic, po co podszywasz się pode mnie się pytam ? :D

Mam prawię taką samą nawę w grze tylko zamiast 3 to mam E :D

"Nie potrzeba nam zaśmiecać takich gier Botami lub innym tego typu syfem"

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

No wiesz co mnie to obchodzi że bana dostane ? <<---- Jeśli Ci nie pomogła to nie :) Po prostu olej i szukaj dalej a nie się żalisz, że spam robię.

Nie powtarzaj sie.

@Stop spam :p

Temat chyba mozna zamknac bo juz kolega u gory dowiedzial sie wszystkiego :) Cheatow do tego nie ma na ten czas.

20utztj.jpg

Opublikowano

Też myślałem że coś takiego jak Bot czy innego typu gówno istnieje do tej gry.

​Jednak z czasem uświadomiłem sobie że po cholere mi jakiś bot skora ta gra jest tak prosta i przede wszystkim wciągająca :)

Szkoda by było zmarnować tak fajnej gry jaką bez wątpienia jest Neverwinter :)

A co do Pana o nazwie D3monic, po co podszywasz się pode mnie się pytam ? :D

Mam prawię taką samą nawę w grze tylko zamiast 3 to mam E :D

"Nie potrzeba nam zaśmiecać takich gier Botami lub innym tego typu syfem"

Na mpc mam D3monic w grze KenSen ;3

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

@januszq

Żadnego linka nie ma. I trzeba płacić za to że można zarobić bana? xD Nie dzięki. :D

A czego oczekujesz? Chciałeś informacje, to dostałeś. Za darmo masz tylko bota na profesję, który zresztą tez nie jest aktualizowany. Więc powodzenia z szukaniem, ale forum chociaż nie zaśmiecaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...