Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Problem ze skillami - MEGA LC!

CraxaNaMaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem... Otóż gdy idę do mojego "Mistrza" skilli, daję np. do nauczenia się 1 moc na drugi poziom, to wyskakuje mi takie cuś, że skill jest wyuczony.

SS:

Co to znaczy? Co zrobić, żeby się uczyć tych skilli?... ;x Przecież to nie przez brak PU, bo jest aż 20k... ;x

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Witam, mam taki problem... Otóż gdy idę do mojego "Mistrza" skilli, daję np. do nauczenia się 1 moc na drugi poziom, to wyskakuje mi takie cuś, że skill jest wyuczony.

SS:

attachicon.gifBez tytułu.png

Co to znaczy? Co zrobić, żeby się uczyć tych skilli?... ;x Przecież to nie przez brak PU, bo jest aż 20k... ;x

Na lnvisible lc jest to samo z niektórymi skillami.

Pewnie jakiś bug w bazie.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Jest tak ze wszystkimi klasami postaci i ze wszystkimi skillami... Także to nie tylko niektóre... Hmmm... Trudno, chyba będzie trzeba skończyć tak szybko jak zacząłem :D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

A dobra... Musiałem się wylogować i wlogować... Są wyuczone...

A powiedzcie mi, bo za bardzo nie wiem... Jak ulepszać przedmioty (ekwipunek), oraz czy można wsadzać w poszczególne części wyposażenia jakieś bonusy do ataku, czy czegoś innego? ;x

1377019234-U697852.png

Opublikowano

A dobra... Musiałem się wylogować i wlogować... Są wyuczone...

A powiedzcie mi, bo za bardzo nie wiem... Jak ulepszać przedmioty (ekwipunek), oraz czy można wsadzać w poszczególne części wyposażenia jakieś bonusy do ataku, czy czegoś innego? ;x

Kamienie siły, kamienie niebiańskie, runy. Ewentualnie platynowe kamienie rafinacji (ulepszenie czasowe). Na każdym serwerze upgrade rate jest inne.

Bonusy - tworzysz cargi, masz kamienie szlachetne (normalnie są poziomy 1-5, ale w zależności od serwera mogą być wyższe/niższe). Wkładasz to, co potrzebne jest Twojej postaci. :)

Opublikowano

Miyoshi, a znasz może jakieś portal, na którym mógłbym dowiedzieć się wszystkiego po kolei o LC? ;x Poczytałbym sobie i pomału zagłębił (być może) w tą grę.

1377019234-U697852.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...