Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rusro I Nazwy Itemow

Orni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanko bo jak mam filter do itemkow, to czy jest jakas mozliwosc zeby itemki mi sie pokazywaly po angielsku a nei po rusku? bo niewiem nawet jak jest kon po rusku i jak daje sell all to mi sella i konei i poty wszystko co dopiero kupil xD

Opublikowano

ktoś musi tobie wrzucić zangielszczenie ;] z isro bota (chyba)

a dałeś coś takiego jak zapętlenie bota ??

76106004.jpg

to jest Loop all bot activiti]

a czy masz możliwośc zmiany języka poprzez klikniecie na rączke i Langues ??

TO JEST TO POD sTART GAME DO ZMIANY JĘZYKA SPRÓBUJ

Zbieram +

Opublikowano

a jest cos takiego wg? bo to chyba pobiera dane z media.pk2 ale neiwiem... blagam o pomoc .. chce isrobota uzywac na rsro bo ibot mi sie zacina narepocie ale tylko ruski stoi na przeszkodzie xD

Opublikowano

jak od pk2 to weź sobie eng. pk2 chyba logiczne sam sobie zaprzeczasz -,- tam jest gorzej ze skilami dla mnie :D

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

mi nei chdozi o skille ... skille to nie problem omg ... mi chodzi o itemy a i mam angielskie media.pk2 i mam ruskie nazwy itemow >_>

Opublikowano

ok dzieki :)

a i juz zeby nie robic new tematu to jak sie nazywa mana cycle? - Kpy(takie G ruskie) Mahy ? To oznacza chyba krag many ale to nie dziala znaczy bot si enie buffuje tym skillem wiec pytam

A TO BARDZO WAZNE .. NAJLPESZY SKILL BARDA WIEC PLS HELP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...