Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Metin2 - M2BOB + CRACK - jedyny działający

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto jest autorem tego rzekomego kraka i na jakiej zasadzie on działa?

Nie wiem kto jest autorem, na jakiej zasadzie to działa. wiem że działa bo od 3 dni na tym bocie. nie chcesz nie próbuj.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

20/45 Troche sporo tego w skanie :D

Do niczego nie zmuszam. Krak sam w sobie jest w 100% czysty mogę ci skan dać, a dlaczego wrzuciłem m2bob całego?

Bo crack wykrywa daną wersje która przy nim była a w niej nazwy itemków i inne były nie po Polsku, a ja tam po zmieniałem i jest wszystko ok.

Pod filmem masz już potwierdzenie że działa.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Piractwo na MPC zabronione, report wczoraj wysłałem ale cóż... ^^

Docencie prace autora który to zrobił i zapłaccie te pare zl za bota, a nie crackujecie ;-)

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

PerryPb jak to fake to powiedz czemu mi działa -.-

Instrukcja:
1. Usuń plik userdata.bob z folderu Ressources\Userdata

2.Uruchom jako Admin Plik M2BoB (i jedyne co ustaw to miejsce metina i Język)

3.Uruchom Jako Admin Plik Crack.exe z folderu Crack
4.W oknie Programu Crack wciśnij przycisk "Crack"
5.Następnie w Oknie M2bob klikamy Continue (nie uzupełniamy loginu, hasła itp)

6.Każdy już powinien wiedzieć jak dalej ustawić bota ;)

UWAGA!!!

Co uruchomienie Bota należy wykonywać te same czynności od 1 Punktu!!!!

Proszę Pamiętać by uruchamiać Jako Administrator w przeciwnym razie nie zadziała :)

Opublikowano

Biorę i instaluje, jbc. filmiku już nie ma przez prawa autorskie ;xx

Film zgłoszony przez autora bota. Nie pomyślałem o tym i jedno ostrzeżenie na kanale już mam.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Film zgłoszony przez autora bota. Nie pomyślałem o tym i jedno ostrzeżenie na kanale już mam.

Właśnie tak skojarzyłem nick SandMann z tego napisu w filmiku i z bota..

Tym którym nie działa, to odpalać tak jak KrzychuLP2 napisał! Mi też coś nie poszło, a teraz boce ;]

............

Opublikowano

Ludzie -.- Nie chcecie ? Nie pobierajcie i tyle.

Co do tematu :

Wczoraj był na youtube film od RyKoxa i wszystko śmigało, pobieramy i ustawiamy i działa jak trzeba. Już mi rybeczki łowi na 3 kontach ;) W pliku nie ma żadnych keyloggerów i innych gówien.

Działa, polecam ;)

xD

Opublikowano

Cieszę się że się podoba (niektórym) a film no bywa zrobię dokładną instrukcję tekstową później, jak do domu wrócę.

Co do działania kraka.

Krak działa chyba jako program logujący nas na dane konto gdyż czas do końca ma każdy ten sam. ale bez obaw 27dni jeszcze mamy a potem może autor da nowego.

PS. Jeśli wejdzie aktualizacja PL to musimy czekać na nową wersje kraka. gdyż już ten krak nie działa na wersji 2.3.4, dlatego dałem całego M2BOB gdzie do wersji 2.3.4 wrzuciłem plik m2bob.dll i m2bob.exe z wersji na której krak działał.

Pozdro i łapkować.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Mi nie działą. Uruchamiam jako administrator, wypelniam wszystko i jak mnie na postac zaloguje to nie pojawia się okno w który mogę wybrać opcje bota tj farmbot, buffbot.

usuwam plik userdata.bob, mam win7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...