Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie updejtuje się HackShield Pro #2

Beornottobe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czeeeść!
To znowu ja z tym samym problemem; //

Chodzi o to że nie moge spaczować/zuptejdować HackShield Pro zatrzymuje sie na 2 kreskach ...

Przeinstalowałem od nowa Metin2, kasowałem folder hackshield ... i spatchowała gra, ale to dalej się niechce patchować ;//

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Też tak robiłem i nic.

Przywróciłem system do stanu poprzedniego kiedy jeszcze działał metin2.pl zaraz zobaczymy.

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Jaki masz internet?, komputer? Ja ram miałem tak że mi się na internecie 1mb/s nie chciał spatchować...Musisz chyba wziąć od kogoś spatchowanego pla. Niestety ja Ci nie dam bo nie mam.<3

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

Jak mówiłem zrobiłem przywracanie systemu do poprzedniego dnia w którym działał i teraz śmiga jak głupi ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...