Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

●== 4Crafters ==● [ZAPOWIEDŹ] [150 SLOTÓW] [MINIGRY] [AUTORSKIE PLUGINY] [HP NAD GŁOWĄ] [FORTUNA] « Reaktywacja serwera dla Ciebie!

.Madzia. ;*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szczególnie Ciebie Madziu, ponieważ tez musiałas znosić avaterysa. Oszukał mnie on na kilka set złotych. Po czym wyrzucił z kontaktów na szkajp i gg. Nie zadawajcie się z nim. Prędzej czy pózniej i tak Was okradnie. Każdy jego serwer pada po 3 dniach, przez serwery które robiłem z nim, też ucierpiała moja reputacja. Zawsze mówił ,,Intel spokojnie, tamten serwer był dla jaj, ten robimy na serio i na długo'' i zawsze kończyło się tak samo...

Opublikowano

@Intel : Cześć, jak Cię oszukał na tyle kasy, możesz się z tym zgłosić do odpowiednich służb. Nie możesz tego tak zostawić. Pozdrawiam. :)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

Panowie nie dawno pisali do mnie o sponsoring :) , Niestety nie bede trzymal gowno u siebie 150 slotow xD? 25 jest bodajze :D pozdrawiam wlasciciela

Opublikowano

Oj Madziu My wszyscy chyba czekamy na twoj server :>. Pozdrowionka :3

Normalni czekają, ale większość debili hejtuje temat bez powodu, przez mojego byłego kolegę debila, ale cóż zrobić. Niektórzy ludzie już tacy są, przeżyjemy. :)

Pozdrawiam normalnych, którzy chcą normalnie pograć na dobrym serwerze, a nie wchodzą w temat tylko po to, żeby napisać jakąś bzdurę.

Nie masz gdzie wyładować swoich emocji, to polecam iść na Boks, czy coś takiego, a nie na forum się wyżalać. < 33

Robię aktualnie strefę PvP, bo nie zrobiłam wczoraj, wszystko już praktycznie ogarnięte, tylko kolega ItemShop zrobi. :-)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

"Stwierdzam Avaterysa" Nie zagram :( Ten post Intela jest taki plastikowy jak ty Madziu :*

Opublikowano

Szkoda mi czasu na nich... Piszcie sobie, piszcie dalej.

Linię PvP skończyłam, wszystko niemal gotowe! ;-)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

Jestem tylko ciekawa, kiedy znudzi Wam się to bezcelowe pisanie, myślicie, że coś tym zwojujecie i uwierzą Wam wszyscy jakby nie mieli własnego mózgu?
Tracisz tylko swój czas, Lupo. :)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

Już tak nie hejtujcie, Wszystko się okaże, Jeśli padnie po 2 dniach to będziecie mieli 100% Pewności ;) Wejdę na serwer, Bo jeśli "Madzia" Twierdzi że nie ma nic z nim wspólnego to nie ma, Pożyjemy i zobaczymy.

Opublikowano

Wreszcie wypowiedział się ktoś normalny... Przekonamy się, tymczasem oświadczam, że wszystko zostało skończone! ;-)
Startujemy za troszkę ponad godzinę! :)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

Serwer na wersję 1.6.2.

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

Jestem PEWIEN, że osóbka imieniem Madzia to Avaterys. Nie rozumiem o co wam się rozchodzi z nim, bo ja nigdy z nim styczności nie miałem, ale w 100% jestem pewien, że to on, ponieważ ostatnio wbiłem na serwer, gdy były jeszcze beta testy, a tam kto się pojawił? AvaterysPL - tak, ta osóbka. Nie wiem co macie do niego, czy jest jakimś gnojem itp. itd., ale ja tylko was informuję.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Jestem PEWIEN, że osóbka imieniem Madzia to Avaterys. Nie rozumiem o co wam się rozchodzi z nim, bo ja nigdy z nim styczności nie miałem, ale w 100% jestem pewien, że to on, ponieważ ostatnio wbiłem na serwer, gdy były jeszcze beta testy, a tam kto się pojawił? AvaterysPL - tak, ta osóbka. Nie wiem co macie do niego, czy jest jakimś gnojem itp. itd., ale ja tylko was informuję.

Masz jakiś dowód na to? :3 Bo tak bezpodstawnie oskarżać to nie ładnie :P

Opublikowano

@ProEs : Tylko, że żadnych beta testów nie było, a pomysł na nazwę 4Crafters zrodził się wczoraj. ;oo

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

No i gdzie ten start? :) Co nie wypaliło Avaterysku? ;_:

Serwer avaterys'a, Weszłem na serwer i co widzę? Nic... Pusty serwer, Bez pluginów, Prawdopodobnie sądzę że jutro będzie kolejna edycja, Mieliście racje, Serwer Avaterys'a :)

Opublikowano

Ja pierdole. chcecie bana? Zmień nazwę prawa autorskie.

Ja wymyśliłem nazwę i nie pozwalam.

@report

Siemanko

robie

serwery

minecraft

na zamowienie

PW

Opublikowano

Serwer jak każdy inny Sv+Frakcje za przeproszeniem Żygać mi się chcę takowymi serwerami ale no cóz życzę powodzenia i polecam!

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...