Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowe Serwery

NeXt97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od powstania Cz3 trochę czasu już upłynęło, dla tego chciałbym się was zapytać czy macie może jakieś info na temat nowych serwerów ? Być może o czymś nie wiem, lub mi umknęło. Być może niektórzy z tego forum wiedzą nieco więcej.. :)

Opublikowano

Jest serwer na który nie można się dostać normalnie, tzw. br2 (Brazylijski 2), ale jest starszy niż CZ3

7yo9.png

Opublikowano

Jest serwer na który nie można się dostać normalnie, tzw. br2 (Brazylijski 2), ale jest starszy niż CZ3

Tak, a gra na nim nie ma sensu no bo z kim ?

Nie wiadomo kiedy wyjdzie nowy server, aktualne servery są w stanie pomieścić graczy obecnych i nowych w dodatku te bany które oczyszczą nieco servery. Myślę że na nowy server bedzie trzeba trochę poczekać

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Wątpię, czy wgl wyjdzie nowy serwer, bo jak widać boty upadają a nowych graczy zbytnio nie widać..

No może sporo graczy przybyło by, jak by BP złączyło po 1 z serwerów np pl3 z pl2 a na miejsce pl3 wstawić nowy serwer, lecz ze starym klientem. Wtedy przybyło by im ludzi a zyski by nie spadły, lecz zwiększyły by się..

Opublikowano

Wątpię, czy wgl wyjdzie nowy serwer, bo jak widać boty upadają a nowych graczy zbytnio nie widać..

No może sporo graczy przybyło by, jak by BP złączyło po 1 z serwerów np pl3 z pl2 a na miejsce pl3 wstawić nowy serwer, lecz ze starym klientem. Wtedy przybyło by im ludzi a zyski by nie spadły, lecz zwiększyły by się..

Pomarzyć zawsze można..

Zadałem pytanie o nowy serwer, z racji iż chciałbym grać na nowym serwie od zera, i dorobić się jakiejś fajnej rangi.. :P

Opublikowano

Co do nowego serwa to możesz do supportu napisać, czy planują postawić jakiś nowy, lecz wątpię że ktoś odpiszę.. Wyślą coś automatem i tyle..

Opublikowano

Co do nowego serwa to możesz do supportu napisać, czy planują postawić jakiś nowy, lecz wątpię że ktoś odpiszę.. Wyślą coś automatem i tyle..

te tępaki są tylko marionetkami w rękach Niemców, odpiszą, że nic nie ma na ten temat.

1.jpg

Opublikowano

Być może wprowadzą jakiś nowy serwer ponieważ nie ma już botów i gra będzie sprawiedliwa bo nikt nad nikim nie będzie miał przewagi

killalllogo.jpg

Opublikowano

Nawet jeśli wprowadzą to za jakiś długi czas, o ile serwery się rozwiną.. Ale sporo osób kończy grę, bo nie potrafią grać bez botów.. A nowych graczy nie widać zbytnio..

Opublikowano

Szybko nie postawią są wakacje a jak ludzie bocili to dostali bana i odchodzą najlepiej jak by złączyli polska 3 polska 2 polska 1 razem i by powstal unikalny serwer wiecie co mnie boli ? Jak mozna pracować w wakacje 0.o

Opublikowano

Być może wprowadzą jakiś nowy serwer ponieważ nie ma już botów i gra będzie sprawiedliwa bo nikt nad nikim nie będzie miał przewagi

Chyba: Być może nie wprowadzą jakiegoś nowego serwera ponieważ nie ma na razie botów i gra jest wyludniona, bo żaden osobnik nie będzie pakował kasy.

Teraz na pl1 jest do 1k graczy w 2009 3k przebijało lekką ręką, podejrzewam, że to nie tylko u nas notują taki spadek.

1.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie powinni pokasować niektóre zbędne serwery, i zrobić jeden lub dwa nowe.. No ale cóż, to jest BugPoint, więc nie ma na co liczyć.. :)

Opublikowano

Jak dla mnie powinni pokasować niektóre zbędne serwery, i zrobić jeden lub dwa nowe.. No ale cóż, to jest BugPoint, więc nie ma na co liczyć.. :)

A jak byś się czuł gdyby skasowali serwer na którym grałeś i wpakowałeś tam sporo kasy i straciłeś dużo czasu na gre

killalllogo.jpg

Opublikowano

A jak byś się czuł gdyby skasowali serwer na którym grałeś i wpakowałeś tam sporo kasy i straciłeś dużo czasu na gre

Miałem na myśli że by przenieśli również konta z całym wypo na inne serwy. Np. wszystkich z PL3 na PL1 / GE1, PL3 usunac i zrobic nowy serw. :)

Opublikowano

Nie głupi pomysł, maszyny by nie musiały dźwigać po kilka takich samych plików, tylko jeden pliki gry i więcej gry no ale cóż podopieczni wujka Huga nie myślą, za mocno, jedyne o czym myślą chyba to hajs.

jakoś UW odważyli się zamknąć. Ogólnie konta nie trudno przenieść w porównaniu do normalnego rozumowania przeciętnego osobnika (bez obrazy) serwer to duży folder a konta to podfoldery które bez większego trudu można przenieść.

1.jpg

Opublikowano

Nie będzie nowych serwerów;p pobanowali boty,nikt nie będzie pakował kasy, a pozatym jest mało graczy.

Dobrze by było gdyby połączyli ze sobą niektóre serwery, np pl2 i pl3 w jeden serwer, według mnie tak było by lepiej, ale to tylko moje zdanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...