Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

100% SURVIVAL + FRAKCJE [300 SLOTÓW] [NON-PREMIUM] [SLIME/KONIE] ZAPRASZAMY ;)

Majkrafci+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1aua.png

Aby wziąć udział w konkursie wystarczy po wyrażeniu opinii o serwerze
napisać - Biorę udział w losowaniu ~ NICK
Ogólną nagrodą będzie SUPERVIP u nas na Survivalu na 1 miesiąc i także nagrody pocieszenia :)

Losowanie odbędzie się 30 Lipca 2013 wyniki będą ogłoszone tutaj.

IP SERWERA: mc.majkrafci.pl

Opublikowano

Majkrafci... Grałam na tym serwerze dość nie dawno, ale zwątpiłam.

Na pewno duży błąd, który zrobiliście, to jest zmiana wersji na 1.6. Wszystko nie jest jeszcze do końca dopracowane, a z 700 graczy online, zrobiło się Wam niecałe 300. Co do serwera wszystko jest co raz mniej ogarnięte, komunikaty są zrobione na odwal się, a administrator Andrzej, to jest jakaś porażka.

Osoba z takim wiekiem i o tak niskim poziomie rozgarnięcia nie powinna prowadzić serwera.

Tyle.

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

Serwer bardzo ciekawy, Nie mniej jednak mogliście się bardziej postarać, btw. Ile ma ta edycja? ;) Bo nie wiem czy warto grać, Żeby na następny dzień nie było nowej. :)

Opublikowano

Można spokojnie zagrać.

Droga Madziu graczy mniej jest,ponieważ 1.6 jest na premium,a Launchery non-premium się bugują i gracze nie chcą iść wersje wyżej.
Wszystkie komunikaty są zrobione dobrze,mogą być małe błędy też jestem tylko człowiekiem ;)

Opublikowano

Można spokojnie zagrać.

Droga Madziu graczy mniej jest,ponieważ 1.6 jest na premium,a Launchery non-premium się bugują i gracze nie chcą iść wersje wyżej.

Wszystkie komunikaty są zrobione dobrze,mogą być małe błędy też jestem tylko człowiekiem ;)

Pograłem chwilę na survivalu, i powiem że serwer jeden z najlepszych na których grałem. ;) Tylko dosłownie co 10 sekund na czacie jest informacje o vip'ie, Rozumiem że trzeba serwer utrzymać. Ale czy to nie jest za często? ;)

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...