Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2] [Domy] [RolePlay] [Oryginalny serwer] [Gildie] [RealneZycie] [Sklepy] RolePlayCraft!

ThexSowax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdjęliśmy white-list! Problemy techniczne zostaly rozwiązane! Wszystko działa już poprawnie! Zapraszamy każdego!

Opublikowano

Na serwerze niepoprawnie działały gildie. Teraz można je założyć tylko i wyłącznie za slimeballe, które możemy kupić w sklepie, lub wykopać ze stone.

Zaczęły również działać sklepy. ZAPRASZAMY KAŻDEGO DO GRY! NAPRAWDĘ, WARTO!

Aby nie iść przez całe miasto, zachęcamy i zalecamy użycia komendy /warp survivalipvp

Komenda ta pozwala wyjsc za cuboida, za ktorym spawnuja sie moby, jest tam pvp i mozna niszczyc bloki.

Opublikowano

Przepraszamy za wszystkie problemy, które wystąpiły na serwerze. Nie powinny się one już pojawiać. Usunęliśmy również zbędne pluginy, dzięki czemu napewno nie będzie już lagów.

Zapraszamy! :)

Ze względu na to, że na serwerze gra mało osób, zrobię event! Jeżeli na serwerze będzie dzisiaj 20/40 kont (z innych IP) to robię event! Zapraszam!

Przypominam, aby czytac kazda tabliczke na serwerze.

I oczywiscie wszytko co do zakupienia w Minecraft (oprocz vip, svip itd) jest za pieniadze w Minecraft'cie.

Stan konta sprawdzamy komenda /money

Z mobow leca pieniadze.

Ze stona dropia kule szlamu (slimeballe), które sprzedajemy w sklepie lub zakladamy za nie gildie. W sklepie mozna sprzedawac wiele itemow. :)

Opublikowano

Powaleni moderatorzy, znowu mi dali %, a już mam 41. Lepiej zajmijcie się karaniem prawdziwych spamerów, a nie porządnych ludzi. Dobrze, że nie jestem tutaj moderatorem bo zamieszałbym na tym MPC.

Opublikowano

Sharp ma rację zajefajnie się gra ale moderatorzy... P.s grałem na tym servie na innym nicku

5vwxw5.png

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie zaraz wbije i zobacze jak to wygląda w praktyce :D

Opublikowano

Sharp ma rację zajefajnie się gra ale moderatorzy... P.s grałem na tym servie na innym nicku

Bosh... On mówi o MPCForum, ponieważ dostał warna za napisanie: Tusk, by zapłacił. Pozdrawiam :P

Zapowiada się ciekawie zaraz wbije i zobacze jak to wygląda w praktyce :D

Dzięki, wydaje mi się, że w Polsce jest bardzo bało serwerów RolePlay, zdjęliśmy już white-listę, ponieważ bardzo osób chciało wejść, mapa jak na razie nie jest jeszcze dopracowana, ponieważ wykorzystaliśmy wioskę NPC, dzisiaj postaramy się postawić paru NPC'tów i zbudować jakieś ciekawe domy, jest również sklep, lecz nie do końca stworzony. Ale diamenty oczywiście są, więc beż żadnych obaw, na dodatek surowce dropią z rud i mam nadzieję, że to sprawi graczą przyjemność, a przeciwko x-raya mamy specjalny plugin, który wysyła nam o tym raporty, więc banować również będziemy. PS. Ten sklep, o którym mówiłem zostanie oczywiście powiększony i będzie dodane tam więcej itemów! :) :)

Pozdrawiam.

PS. Zachęcam do grania każdego, ponieważ naprawdę warto!

Opublikowano

Żeby nie było jakichkolwiek problemów, oznajmiam Was, że na serwerze jest włączona white-lista, ponieważ budujemy Wam starożytną okolicę pod RPG :)

Opublikowano

Mapa jest już prawie gotowa, zamierzamy jutro rano/dzisiaj w nocy/wieczorem zdjąć white-listę, lecz nie wiemy, czy damy radę, ale robimy wszystko, dla Was - graczy. :)

Opublikowano

Łamanie regulaminu przez autora, kosz.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...