Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunSing - Counter Strike .

orbit2065

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3215402.png
Witam Wszystkich Gorąco i Serdecznie

Z dniem 1.07.2013r. Został otworzony nowy serwer Counter - Strike 1.6
Ta oto prezentacja powstaje gdyż chcę was zachęcić do wspaniałej gry z nami oraz :znalezienia:

DOŚWIADCZONEJ EKIPY KTÓRA CHCIAŁA BY SIĘ ZAJĄĆ MOIM SERWEREM

3215427.png

3215433.gif
3215435.gif
3215439.gif

3215441.png

b_560_95_1.png

Serwer niestety posiada hasło jest one tymczasowe ale myślę że nie przeszkodzi Wam ono w zabawie
[ hasło serwera to: 12 ]
:)

3215451.png

EKIPY JESZCZE NIE STWORZYŁEM DLATEGO PREZENTUJĘ SERWER TU IŻ Z TEGO CO MI WIADOMO PRZEBYWA TU SPORO FAJNYCH OSÓB KTÓRE NADAWAŁY BY SIĘ DO EKIPY CHĘTNYCH PROSZĘ PISAĆ NA MOJE GG GDYŻ JESTEM NA NIM PRAWIE ZAWSZĘ :)

Dj_Quu(BeQ) - H@ Założyciel --- NR GG: 32816210

3215466.png

Zapewne oferuję wam że jak Będziecie Państwo grali nie zabraknie wam dobrej zabawy!! :)

Oferuje wam tak że zabawę na naszym radiu internetowym do którego tak że poszukujemy Dj i Pomocy na naszym czacie radiowym
Radio ma już 4miesiące nie szczyci się dość dużą słuchalnością ale jak Jesteście Chętni to pomóżcie nam to zmienić radio gra 24/7h pod linkiem

3215482.png

Mamy tak że inne serwery gier ale o tym już w innych działach wiec tak na koniec ode mnie
<Jesteś chętny? Lubisz Miłą zabawę? Przyjdź do Nas, a postaramy się Tobie dogodzić!!>

--------------------------------------------

(Dj_Quu(BeQ) - Jest to moja pierwsza prezentacja, starałem się jak mogłem wiec proszę być zarozumiałym i gorąco zapraszam bawcie się na naszych serwerach gier ! :)

....

Opublikowano

F5.

Polecam usunąć hasło z nazwy serwera, lub zapłacić więcej i je zdjąć bo wam serwer wyłączą.

A co do posta, odświeżamy po 24h.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...