Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra attack on titan

Gość                

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. przed chwilą znalazłem gra attack on titan zaprszam do testowania. :)

http://fenglee.com/game/aog/

któryki opis sterowania:
q - prawy silnik
e - lewy silnik
spacje - oba
ppm - atak
lpm - atak
w - idziesz

Opublikowano

D - prawo

A - lewo

S - w tył

W - w przód

Jako lider MPC KlauS Teamu stwierdzam, iż ta gra jest zabawna.

Btw. Te silniki to chyba strony pomyliłeś :O

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Z tymi silnikami to właśnie jak Klaus powiedział hmmm... nie tyle co strony pomylił co źle dobrał określenie ;D

Ja w to gram już od 2-3 tygodni tlyko po dodaniu tego cellownika nie ogarniam o.O ;D

i zapomniał autor

R - Restart

L - Zmiana levela ( TAAAAAK zmiana lvla ;D ok 5-8 dni temu ta opcja się pojawiła albo jestem ślepy :P )

C - Zmiana Kamerki

:)

A w tytule bardziej według mnie mogłeś napisać Shingeki no Kyojin a nie Attack on Titan ( dla mnie ten 1 tytuł jest bardziej hmm... odpowiedni niż ten drugi )

Opublikowano

Z tymi silnikami to właśnie jak Klaus powiedział hmmm... nie tyle co strony pomylił co źle dobrał określenie ;D

Ja w to gram już od 2-3 tygodni tlyko po dodaniu tego cellownika nie ogarniam o.O ;D

i zapomniał autor

R - Restart

L - Zmiana levela ( TAAAAAK zmiana lvla ;D ok 5-8 dni temu ta opcja się pojawiła albo jestem ślepy :P )

C - Zmiana Kamerki

:)

A w tytule bardziej według mnie mogłeś napisać Shingeki no Kyojin a nie Attack on Titan ( dla mnie ten 1 tytuł jest bardziej hmm... odpowiedni niż ten drugi )

Wiem, wiem pisałem to jak dopiero obczajałem gierke.

cd nazwy to ta nazwa tak samo jak cały temat pisana na szybko łatwiej napisać Attack on Titan niż Shingeki no Kyojin. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Anime cudowne, gra też. Nie raz pykam sobie by się wyluzować. Teraz jak doszedł Levi to fajnie się gra, tylko masa bugów. Ale co zrobić, to nadal demo.

rubyq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...