Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]SP6 z boxów

wyjazdwpolee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie czy napewno sp6 dropi z boxow ? .. juz ogolnie z 40 boxow otworzylem i nic

Przedchwila z 15 otworzylem i kamien ( 100k )

Pioro ciagle i fm , i 2 razy topaz do sp4 sw..

juz kurwica bierze ;d .. napewno to z tego dropi ? .. niby inni za 1-2 boxem maja , cos w to nie wierze; /

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Jednym wypada za pierwszym, innym za 10. innym za 40., a niektórym nie wypada nawet po 100.

Osobiście wymieniłem za 50 grzyw.

Możesz też chodzić na rajdy i sellać boxy, ponieważ aktualnie SP6 bardzo tanio stoi :p.

Opublikowano

Jednym wypada za pierwszym, innym za 10. innym za 40., a niektórym nie wypada nawet po 100.

Osobiście wymieniłem za 50 grzyw.

Możesz też chodzić na rajdy i sellać boxy, ponieważ aktualnie SP6 bardzo tanio stoi :P.

Własnie kupuje boxy z NB .. bo są po 220k , no ale juz dziś przejebałem 2,1kk ;(((

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Własnie kupuje boxy z NB .. bo są po 220k , no ale juz dziś przejebałem 2,1kk ;(((

Nie chodzi mi i to abyś kupował boxy i losował, tylko żebyś chodził na rajdy i sellał boxy i kupił SP6 w pudle.

Opublikowano

Nie chodzi mi i to abyś kupował boxy i losował, tylko żebyś chodził na rajdy i sellał boxy i kupił SP6 w pudle.

mam 79 lv zaraz 80.. , a 80 lv nie przyjma na glacerusa .. to jest tak jak z draco ze +80 , a na glacerusa +90 lub 86-87

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

mam 79 lv zaraz 80.. , a 80 lv nie przyjma na glacerusa .. to jest tak jak z draco ze +80 , a na glacerusa +90 lub 86-87

No to nie pozostaje nic innego jak zbieranie kasy (np. z bb) i losowanie z boxów, bądź kupienie w pudle xD.

Ja wolałbym uzbierać i kupić w pudle :p.

Opublikowano

No to nie pozostaje nic innego jak zbieranie kasy (np. z bb) i losowanie z boxów, bądź kupienie w pudle xD.

Ja wolałbym uzbierać i kupić w pudle :P.

Uzbierac to lajt

Bo na dzien w 20 min mam 1kk , bo z 4napow robie 160 fm...

i dropie ciagle piora w dzien jak sie przyloze to z 99 dał bym rade..

3-4 dni i bym miał , ale jeszcze sproboje jutro lootnac

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Tak jeszcze wspomnę, że z boxów SP6 dropi tylko SP dla klasy, jaką posiadasz.

Prościej mówiąc - otwierając boxy wojownikiem nie może dropnąć Ci SP dla maga czy też łucznika.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...