Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PustaLufaMT2 [Hamachi]

mjm3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmieszne żeby tak żenujący i słaby server przenosić na Dedyka. System ulepszeń cały z Gotowca.

Nie wypali wasz pomysł, stracicie tylko kasę. Popatrzcie na konkurencje w serverach Dedykowanych :)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Śmieszne żeby tak żenujący i słaby server przenosić na Dedyka. System ulepszeń cały z Gotowca.

Nie wypali wasz pomysł, stracicie tylko kasę. Popatrzcie na konkurencje w serverach Dedykowanych :)

Kolego a czytać umiemy ? ;> Serwer miał zostać ''napisany'' od podstaw i wrzucony na dedyka. ;> Nie wypowiadaj się jeśli nie przeczytasz całego tematu. Dziękuję, pozdrawiam

Opublikowano

Kolego a czytać umiemy ? ;> Serwer miał zostać ''napisany'' od podstaw i wrzucony na dedyka. ;> Nie wypowiadaj się jeśli nie przeczytasz całego tematu. Dziękuję, pozdrawiam

Kolego, nie wiesz że wam się to nie uda?

Ciężko tak przewidzieć?

Jesteście na to nie przygotowani, po prostu.

Pozdrawiam kolego ;D

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Kolego, nie wiesz że wam się to nie uda?

Ciężko tak przewidzieć?

Jesteście na to nie przygotowani, po prostu.

Pozdrawiam kolego ;D

Hmm. To możemy się zgadać i połączyć sie. Może z wami byśmy dali rade ? ;> Widziałem wasz serwerek tzn prezke. Jak coś pisz na gg 38500440

Opublikowano

Wiesz co śmieszny jesteś, Ja servera nie robiłem po to aby stał się jakąś Perłą czy coś w tym stylu. Zauważyłem że ludzie nie mają gdzie grać więc postawiłem server PvP. Dla graczy ... Nie chodziło tutaj o jakiś wielki projekt ;/

I nie, z nami byście nie dali rady, bo to wy planujecie dedyka nie my :)

Chyba nie zrozumiałeś ... To akurat nie moja wina :P

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Wiesz co śmieszny jesteś, Ja servera nie robiłem po to aby stał się jakąś Perłą czy coś w tym stylu. Zauważyłem że ludzie nie mają gdzie grać więc postawiłem server PvP. Dla graczy ... Nie chodziło tutaj o jakiś wielki projekt ;/

Chyba nie zrozumiałeś ... To akurat nie moja wina :P

Too nie ;d

Opublikowano

Wybacz mjm3 ale przenoszenie tego serwera na dedykowany to lekka przesada :p .

Powinniście najpierw popracować na hamachi i zobaczyć jak Wam to wyjdzie a nie serwer postał 2 dni i już go chcecie na dedyka :p

DPFt2G3.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...