Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PustaLufaMT2 [Hamachi]

mjm3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Proszę o usunięcie tematu. Serwer Off.

Opublikowano

Uważam iż parametry serwera są zbyt małe, na udźwiganie więcej niż...10 osób? + nie podałeś sieci, 0 SS itd...

Opublikowano

Serwer SUPER ! Dobry exp i drop :) Tylko szkoda ze nie ma ss ulepszeń ;<

Po co Ci ss'y sys Ulepszen skoro widac ,ze to pliki RyKoX'a ?? nie wiesz jaki on ma system ulepszen wpisz w google .

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Up.nO właśnie 20 osób spokojnie ;) więc zapraszam Wczoraj odbyły się 5 rund ox wygrałem broń na 250 :) nagrody są bardzo fajne więc zapraszam a na ox do wygrania kd +5 , zbroje 250 , Własne zuo Itp dziś ma się odbyć zuo o godzinie 9.00 Zapraszam sam wezme udział a przed zuo Będzie event ox z tego co słyszałęm więc zapraszam !@ Zaraz wam rZUCE ss Ulepszeń i mapki ITP

Tak jak napisałem prawie nie trzeba ulepszać ,expić bo bronie.zbroje.KD,Ulepki LV do wygrania na evencie OX :)

Edit : ssy !10.jpg

9.jpg

7.jpg

6.jpg

ws8v08oh84mv.png

Opublikowano

Po przeczytaniu prezki nie wiem co to za serwer.

00000 informacji.

Serwer 0/10

Prezentacja 0/10

08945921259705007813.png

Opublikowano

Po przeczytaniu prezki nie wiem co to za serwer.

00000 informacji.

Serwer 0/10

Prezentacja 0/10

Skoro nie wiesz co to za serwer to ja postaram Ci wyjasnic ..Serwer zostal postawiony na plikach RyKoX'a zapewne nic nie edytowany i stoi on pod nazwa PustaLufaMT2

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Skoro nie wiesz co to za serwer to ja postaram Ci wyjasnic ..Serwer zostal postawiony na plikach RyKoX'a zapewne nic nie edytowany i stoi on pod nazwa PustaLufaMT2

Omg... Co za ludzie... Serwer Miał być do zabawy ;]. Zostanie wykonane wszystko od podstaw i postawione na dedyku.. Jeżeli umiecie tylko wydziwiać, wyśmiewać i pisać głupoty, że 0 edycji, to postawcie swoje serwery, dobra ? Wielke dzieki tym osobom, którzy byli na nim i bawili się razem z nami ;D

Proszę o zamknięcie tematu, z powodu wyłączenia ;]

Z góry dziękuje!

Opublikowano

Po pierwsze serwer już po przeczytaniu komentarzy wydaje mi się na totalny burdel bez ładu i składu. Po drugie nic nie jest edytowane. Wasz technik nie raczył nawet zmienić handlarzy z podstawowego RyKoX'a gdzie to jest taka błachostka wprowadza do gry trochę więcej bo nie trzeba się męczyć na bronie 75 (chyba, że rozdajecie itemki w co nie wątpię)

Po drugie przenoszenie tego serwera na dedyka z teamem zapewne + 12 lat i technikiem który nie potrafi odpalić Navicata i zalogować się do niego to totalna porażka o.O .

Przenoście, przenoście a DDoS'y polecą. Już nie jeden gotowiec był traktowany zcheatowaną stroną gdzie dup*yli się dwaj homoseksualisci, Was też to spotka o ile bedziecie umieli odpalić maszynę <_<

A teraz krótka historia jak serwer powstał :P

Kumple z 1 gimby postanowli przykoksic z serwerem metin2 więc pobrali pliki RyKoX'a i wgrali na serwer po zobaczeniu 15 razy jak się to robi xD .

Następnie ustalili team i wybrali najbardziej ogarniętego technika z teamu ktory jako jedyny wie skąd wziąć IP

Zrobili bardzo odrażającą preżke wręcz na odpierdziel żeby nie przeklnąć i zrobili wielki start gdzie niektórym się podobało bo łatwe to czemu na gównie nie zagrać .

Po osiągnięciu 5 graczy na serwerze postanowili zrobić deda, złozyli sie po 5 zeta i kupili maszynę 512 MB ramu xD

Z mojego punktu widzenia tak to wygląda, porażka, porażka i jeszcze raz porażka. Radzę Wam się wziać do pracy bo nic nie zmieniliscie nic! -.-

Opublikowano

Po pierwsze serwer już po przeczytaniu komentarzy wydaje mi się na totalny burdel bez ładu i składu. Po drugie nic nie jest edytowane. Wasz technik nie raczył nawet zmienić handlarzy z podstawowego RyKoX'a gdzie to jest taka błachostka wprowadza do gry trochę więcej bo nie trzeba się męczyć na bronie 75 (chyba, że rozdajecie itemki w co nie wątpię)

Po drugie przenoszenie tego serwera na dedyka z teamem zapewne + 12 lat i technikiem który nie potrafi odpalić Navicata i zalogować się do niego to totalna porażka o.O .

Przenoście, przenoście a DDoS'y polecą. Już nie jeden gotowiec był traktowany zcheatowaną stroną gdzie dup*yli się dwaj homoseksualisci, Was też to spotka o ile bedziecie umieli odpalić maszynę <_<

A teraz krótka historia jak serwer powstał :P

Kumple z 1 gimby postanowli przykoksic z serwerem metin2 więc pobrali pliki RyKoX'a i wgrali na serwer po zobaczeniu 15 razy jak się to robi xD .

Następnie ustalili team i wybrali najbardziej ogarniętego technika z teamu ktory jako jedyny wie skąd wziąć IP

Zrobili bardzo odrażającą preżke wręcz na odpierdziel żeby nie przeklnąć i zrobili wielki start gdzie niektórym się podobało bo łatwe to czemu na gównie nie zagrać .

Po osiągnięciu 5 graczy na serwerze postanowili zrobić deda, złozyli sie po 5 zeta i kupili maszynę 512 MB ramu xD

Z mojego punktu widzenia tak to wygląda, porażka, porażka i jeszcze raz porażka. Radzę Wam się wziać do pracy bo nic nie zmieniliscie nic! -.-

Kolego.. Nie umiemy czytać?? Serwer miał być do zabawy ;]... Część dalsza... Zrobiony od podstaw zostanie postawiony na dedyku. Więc nie wypowiadaj się nie proszony. Jesteś lepszy ? Okej, postaw swój serwer ;]. Pozdrawiam ;**/ Technik

Co do prezki, nie ja robiłem. Ja ją tylko dodałem!!

Opublikowano

Po pierwsze mam serwer dziubasku na plikach mcncc na których sam teraz wszystko wgrywam bo miałem na derinie ale przenioslem na mcncc żeby zrobić sam, po drugie dodałeś syfiastą prezke, ze w Niemczech są ładniejsze kobiety od tej prezentacji.

Po drugie dla zabawy? Czyli wychodzi na to, że chcieliscie się pobawić graczami i zobaczyć czy wejdą na serwer. Z czym do ludzi ? To jak podać gówno na talerzu, nie polecam.

Dedyk od postaw ? Zakładam, że zrobicie kupe gówna jak tutaj, bez ładu i składu techniku od 7 boleści .

@Edit

Widać, że zdania złożyć nie potrafisz, 14 to wiek tego teamu zakładam :3 .

Na dodatek ten ram i ta prędkość internetu nawet myszy nie uciągnie .

1.6GB ramu .. Ja na telefonie mam więcej,..

Opublikowano

Po pierwsze mam serwer dziubasku na plikach mcncc na których sam teraz wszystko wgrywam bo miałem na derinie ale przenioslem na mcncc żeby zrobić sam, po drugie dodałeś syfiastą prezke, ze w Niemczech są ładniejsze kobiety od tej prezentacji.

Po drugie dla zabawy? Czyli wychodzi na to, że chcieliscie się pobawić graczami i zobaczyć czy wejdą na serwer. Z czym do ludzi ? To jak podać gówno na talerzu, nie polecam.

Dedyk od postaw ? Zakładam, że zrobicie kupe gówna jak tutaj, bez ładu i składu techniku od 7 boleści .

Już ?? Skończyłeś ? Idź się teraz mamie wypłacz ''dziubasku'' ;x. Nie chcesz nie wchodź proste.. A nie posty sobie nabijasz ^^

Opublikowano

"Już, skończyłeś jak już" :3

Matki nie mam chłoptasiu ;)

I nie mam z czego jej się wypłakać

Tylko nasrać na ten serwer, większego bajzlu nie widziałem ;)

Opublikowano

Oreonas ale co prawda to prawda, wchodzisz w większość prezentacji i krytykujesz każdego śmieciu... myślisz że jesteś jakimś zajebistym technikiem? jeszcze niedawno na Derinie jechałeś a teraz udajesz Boga przed innymi, przeczytales pare tutków i myslisz ze jesteś szefem? jak już wcześniej pisałem, won na swój zawszony serwer gimbusie a nie trujesz życie innym ludziom.

Bo nie wiem co jest fajnego w tym żeby wchodzić na prezentacje innych serwerów i oczerniać je w każdy możliwy sposób... Nie wiem, co Admin serwera poprosił cię o negatywne opinie na temat innych serwerów czy co do ***ja ? A w zamian będziesz mógł trzepać mu kite na swój ryj przez miesiąc?

Pisz co chcesz, dla mnie i tak jesteś zerem... prześwietliłem cały twój profil i nie ma w nim nic ciekawego prócz tego, że jesteś zwykłym pionkiem...

A żaden z twoich serwerów nie będzie miał przyszłości.... techniku od siedmiu boleści....

sajlentsig002.jpg

Szczerze?... Wisi mi czy dostane + czy -

Opublikowano

Ja tam nie chce was obrażać ale ***** kiedy startujecie !? Zabieracie się do tego jak ślepy do malowania ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...