Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dziala minecraft!

KaciPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj przeinstalowalem jave z 32 bit na 64 i mi sie takie cos pokazalo: Warning: no leading - on line 1 of `C:\Program Files\java\jre7\lib\amd64\jvm.cfg` klikam OK i jeszczee 2 error i pisze : Warning:missing VM type on line 1 of `C:\Program Files\java\jre7\lib\amd64\jvm.cfg` klikam OK i wyskakuje znowu 3 error i pisze Warning no leading - on line 2 of `C:\Program Files\java\jre7\lib\amd64\jvm.cfg` klikam OK i pisze 4 error Warning:missing VM type on line 2 of `C:\Program Files\java\jre7\lib\amd64\jvm.cfg` klikam OK i pisze 5 error Warning: no leading - on line 3 of `C:\Program Files\java\jre7\lib\amd64\jvm.cfg klikam OK i pisze 6 error: Warning:missing VM type on line 3 of `C:\Program Files\java\jre7\lib\amd64\jvm.cfg` klikam OK i pisze 7 error error:no knows VMs (check for corrupt jvm.cfg file) to tyle moze ktos wie ? po tym komunikacie przeinstalowalem jave na 32 bit i to samo!

Opublikowano

Jeżeli masz kompa 32bitowego to nie zainstalujesz javy 64bitowej.

Coś się musiało pomieszać.

Usuń za pomocą regedit'a wszystkie pliki związane z Javą,

całe rejestry przeczyść i usuń całkowicie Javę.

Następnie wgraj na nowo javę pod 32bit.

Opublikowano

Jeżeli masz kompa 32bitowego to nie zainstalujesz javy 64bitowej.

Coś się musiało pomieszać.

Usuń za pomocą regedit'a wszystkie pliki związane z Javą,

całe rejestry przeczyść i usuń całkowicie Javę.

Następnie wgraj na nowo javę pod 32bit.

No mialem jave 32 bit a sustem mam 64 biotwy wiec nie wiem ale zrobie tak jak mowiles

Zadzialalo tak jak mowiles dzieci ci + leci . Temat zostal rozwiazany wiec do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...